KREMLJ ZAGRMEO: Pod NATO kišobranom, Rama i Tači udaraju na stabilnost

Taj kurs s ciljem prekrajanja granica na Balkanu dramatično podiže nivo potencijala za sukob, prenosi ruska agencija saopštenje MIP

  • 46

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova oglasilo se povodom izjava albanskog premijera Edija Rame i kosovskog predsednika Hašima Tačija o ujedinjenju delova Srbije sa Albanijom, ocenivši da se iza licemernih razgovora o stabilizaciji u regionu pod kišobranom NATO zapravo potkopavaju temelji stabilnosti.

ISTIČU POSLEDNJI SATI ALBANSKOG ULTIMATUMA: Drama oko manastira Visoki Dečani

JASAN NAPAD: Musliju poziva na Treći balkanski rat i otcepljenje

- Uz potajne i neosnovane optužbe na račun Rusije o pokušajima da destabilizuje situaciju u Jugoistočnoj Evropi preduzimaju se mere kako bi se u stvarnost pretočio velikoalbanski projekat - ovog puta uz oslanjanje na Ustav Albanije, koji Tirani daje za pravo da štiti interese svih Albanaca van Albanije - saopštili su u ruskom MIP, prenosi Tass.

Kako navode, taj kurs s ciljem prekrajanja granica na Balkanu dramatično podiže nivo potencijala za sukob, prenosi ruska agencija saopštenje MIP.

- Upravio u tom svetlu tumačimo izjave Rame i Tačija - poručuju iz ruskog Ministarstva.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gvoždjurija

    21. april 2017 | 18:10

    Kremlj stalno nešto grmi,samo nisu u stanju ni onih 6 lovaca da nam pošalju a trebalo bi da nam poklone puno više toga samo da imaju poštovanja prema maloj zemlji koja se herojski suprostavila nato paktu.Nekažu džabe obećanje ludom radovanje,ponovo ćemo da budemo topovsko meso jer nas naša neutralnost i suverenost kroz istoriju košta puno krvi a nikad da naučimo ništa iz toga.

  • LUDARA UDARA

    21. april 2017 | 23:14

    BRACO SRBI , NEMA NAM DRUGE!!! SPREMAJMO SE KAO I DEDOVI NASI!!!!!

  • Pablo

    21. april 2017 | 21:52

    U ovim izjavama ne vidim nikakvu "grmljavinu" vec najobicnije izvlacenje zakljicaka. Da su zaista "zagrmeli" ne bi se tako olako oglasio onaj u vezi Presevske doline. Takodje, da je ovo neka drzava, taj isti ne bi sastavio ni pola sata na slobodi nakon slicne izjave...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA