SNS: DS koristi nemile događaje za jeftine poene

To se, kako navodi SNS, posebno odnosi na Gradski odbor demokrata u Novom Sadu

  • 93

Demokratska stranka suočena sa gubitkom vlasti na svim nivoima čeka pojedine nemile događaje kako bi se oglasila i prikupila jeftine političke poene, a da pri tom ne daje konkretne predloge za rešenja, saopštio je danas GO SNS u Novom Sadu.

MILIONSKI DUGOVI PARTIJA: Ove parlamentarne stranke su u blokadi više od 1000 dana!

To se, kako navodi SNS, posebno odnosi na Gradski odbor demokrata u Novom Sadu.

- Jučerašnju pucnjavu u centru Novog Sada u kojoj je ranjen jedan mladić, demokrate su ponovo iskoristile za oglašavanje u kojem, po običaju, nedostaju konkretni predlozi za rešavanje problema koji se očekuju od ozbiljne političke stranke koja je još uvek parlamentarna - dodaje SNS.

Gradski odbor Srpske napredne stranke poziva demokorate da uporede podatke o broju krivičnih dela iz perioda do 2012.godine i posle toga, s obzirom da u današnjem saopštenju navode da porast kriminala u gradu raste sa dolaskom SNS na čelo grada.

- Notorna je laž i da je odnos policije prema otkrivanju počinilaca krivičnih dela u Novom Sadu pogoršan od kako je na čelo Ministarstva policije imenovan Nebojša Stefanović. I ti podaci su vrlo lako proverljivi - ističe SNS.

Što se tiče predloga za rešavanje bilo kojeg problema u gradu, SNS ističe da već pet godina čeka na konkretne predloge odbornika Demokratske stranke, ali ih do danas, kako navode, nije dočekala.

- Sva obraćanja odbornika Demokratske stranke za govornicom Skupštine grada ili kroz saopštenja i izjave putem medija svode se na površne kritike - zaključuje se u saopštenju.

GO DS u Novom Sadu zatražio je hitnu sednicu Skupštine grada na kojoj će biti usvojene mere za borbu protiv nasilja u gradu uz tvrdnje da je bezbednosna situacija u gradu pogoršana posle 2012. godine dolaska sadašnje gradske vlasti a da je odnos policije prema Novom Sadu "posebno pogoršan posle imenovanja Nebojše Stefanovića za ministra unutrašnjih poslova".

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jana

    19. jun 2017 | 08:46

    Uzalud im sve što rade, pokazali su ko su i šta su.

  • Zdravko

    19. jun 2017 | 08:24

    Delovanje DS je tako nevažno i nebitno da je uzaludno baviti se njima.Da li se pita žaba kad se bara zatrpava.Ne.Tako se i DS ne pita ni za šta jer su nebitni.

  • Slavko

    18. jun 2017 | 20:49

    DS vecito koristi kojekakve lazi, izmisljotine i spletkarenja, jer je to gomila nekvalitetnih dokonjaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA