Skot ima veliko poverenje u budući rad premijerke Brnabić

Skot je u razgovoru sa premjerom Brnabić rekao i da Vlada Srbije ima punu podršku Amerike za nastavak procesa evropski integracija i spremnost da pruži svu potrebnu pomć na tom putu

Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot, čestitao je danas premijerki Ani Brnabić izbor na tu funkciju i istakao da ima veliko poverenje u njen budući rad.

Kremlj skeptičan prema izjavi srpske premijerke

Britanski Telegraf: Brnabić, ipak, dokaz izuzetne transformacije Srbije

Skot je u razgovoru sa premjerom Brnabić rekao i da Vlada Srbije ima punu podršku Amerike za nastavak procesa evropski integracija i spremnost da pruži svu potrebnu pomć na tom putu.

Kakoje saopšteno iz Vlade Srbije, Brnabić je zahvalila na dosadašnjoj pomoći i podršci koju je Srbija dobijala i izrazila nadu da će se dobri odnosi nastaviti i dalje razvijati.

Na sastanku je bilo reči i o budućim američkim ulaganjima u privredu Srbije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    5. jul 2017 | 14:50

    Ana je nasa veza sa zapadom a Dacic sa istokom.

  • Nenad

    5. jul 2017 | 14:59

    Ana Brnabić je izvanredan premije i njene sposobnosti i znanje su za divljenje a posebno što je bila ministar u prethodnoj vladi pa je upucena u sve.Ana ce uraditi dosta toga sto je Vucic zapoceo.

  • Hedona

    5. jul 2017 | 19:14

    Vlada Srbije ima punu podršku celog sveta da uđe u EU. Saradnja Srbija sa SAD-om je najvažniji strateški cilj u ekonomskom napretku i razvoju naše države.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA