≫ 

Najveći biseri izbora: Uspavao se, kasnilo otvaranje biračkog mesta

Na biračkom mestu u Kosjeriću, članovi izborne komisije su morali da razvaljuju vrata

  • 0

Ukupno 132 biračka mesta na području Kruševca su otvorena na vreme, osim u selu Meševo, na biračkom mestu broj 85, gde je početak glasanja kasnio 30 minuta jer se predsednik tamošnjeg biračkog mesta - uspavao!

Vašington jači od Čikaga i Njujorka! Evo kolika je izlaznost u Americi

Pošto je jedino on imao ključeve od školske zgrade u kojoj se nalazi biračko mesto, početak glasanja je kasnio pola sata. Glasanje se kasnije odvijalo bez problema, a nije ni produženo, jer se toleriše kašnjenje do 60 minuta, ukoliko nije narušen postupak.

Na biračkom mestu u Kosjeriću glasanje je takođe kasnilo, pola sata, jer se na otvaranju nije pojavio predsednik biračkog odbora. Potpredsednik i ostali članovi su došli sa izbornim materijalom, ali nisu imali ključ da otvore prostoriju. Posle kraćeg većanja, nije bilo druge, nego da razvale vrata!

Nevolje je bilo i u Užicu. Tamo je glasanje kasnilo desetak minuta, jer niko nije mogao da nađe ključ od kuće u kojoj se glasalo.

U Loznici su morali da traže pomoć glasača Jovana Milića (86). On je prvi došao u sedam sati da glasa, ali je morao da sačeka i pripomogne izbornoj komisiji da zapečati kutiju, jer je jedino on imao kod sebe upaljač, kako bi se otopio vosak za pečaćenje...

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA