ZASTRAŠUJUĆE: Ovako izgledaju noge posle jedne etape na Tur de Fransu! (FOTO)

Poljski biciklista okačio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju svojih nogu posle 18. etape na najprestižnijoj, ali i najnapornijoj trci na svetu, koja je izazvala veliku polemiku u javnosti

  • 21

Tur de Frans je jedna od najtežih i najnapornijih trka ne samo u biciklizmu, već se može smatrati za jedan sport u kome takmičari moraju da prikažu vrhunsku snagu i izdržljivost. Koliko je mukotrpan put i kroz kave napore prolaze biciklisti vozeći samo jednu etapu najprestižnije trke na svetu pokazao nam je Bartoš Husarski.

Momak koji vozi za ekipu Netap - Endura slikao je svoje noge posle završetka 18. etape i tu fotografiju postavio na sv0j Fejsbuk profil. Na njoj se mogu videti njegovi donji ekstremiteti koji su prosto "iscrtani" venama koje su toliko napete da izgledaju poput nekog reljefa na skulpturi.

Ipak, ta njegova fotografija koju je okačio izazavala je polemiku u javnosti, jer su pojedini nakon toga počeli da tvrde da su tako izražene vene znak da se poljski biciklista dopinguje, ali i da je njegovo zdravlje ugroženo, međutim, on je demantovao sve te navode i objasnio da se takve stvari dešavaju kada vozi po visokoj temperaturi i posle takvih napora.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika

    26. jul 2014 | 17:43

    Covek jednostavno ima veoma nizak procenat masti u organizmu, zato mu se ovako i vide vene. Sve sami misici, svaka cast inace

  • Rasa

    26. jul 2014 | 19:31

    Vene se vide usled manjka masti u organizmu! Ne lupetajte sa dopingovanjem!

  • JoGoGo

    26. jul 2014 | 18:55

    Ни Сталоне нема овакве вене!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA