DIRLJIVO: Košarkaši Srbije posvećuju jednom Srđanu sve pobede na Mundobasketu

- On je veliki borac, šaljemo mu svu pozitivnu energiju i sve pobede su za njega - poručio je Miroslav Raduljica

  • 7

Za veliki uspeh košarkaša Srbije na Mundobasketu zaslužan je i kompletan stručni štab, čije članove javnost ne može uvek da vidi. Ono što je najbitnije je da svi oni rade svoj posao, a da igrači to cene i ne zaboravljaju na trud oko njih.

 

Zato je Miroslav Raduljica poručio preko "Sportskog žurnala" da sve pobede igrači posvećuju Srđanu Sariću, kondicionim treneru koji zbog zdravlja nije mogao da putuje u Španiju.

 

- Dodao bih da cela ekipa pozdravlja Srđana Sarića, našeg kondicionog trenera. Igramo za njega i ovim putem mu poručujemo da se ne da. Ovo je i njegov uspeh, iako nije mogao da bude sa nama - rekao je Raduljica i dodao:

 

 

- Inače treniram s njim tokom leta, imamo sjajan odnos. Divan je momak i odličan trener. Ali eto kako život nekada ume da bude kurva. Od nas ima veliku podršku kao i do sada. On je veliki borac, šaljemo mu svu pozitivnu energiju i sve pobede su za njega - poručio je Miroslav Raduljica.

 

Novi korak napred na svetskoj sceni naši košarkaši pokušaće da naprave od 22 časa, kada počne polufinale sa Francuskom...

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbenda

    12. septembar 2014 | 12:57

    Raduljica je jednostavno legenda. Sa srećom momci, ako bog da da prođemo u finale

  • Mala crnka

    12. septembar 2014 | 13:26

    Ovo su ne samo pravi sportisti vec i veliki ljudi! Svaka cast momci i puno srece veceras,gledacu tekmu kao i svaku do sada :)

  • Milorad

    12. septembar 2014 | 12:44

    Svaka vam cast, divni ste ljudi i kosarkasi tj. sportisti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA