Novak Đoković u isto vreme na terenu i na tribinama! (FOTO)

Domišljati trgovci iz Kraljeva napravili su maske sa likom najboljeg svetskog tenisera, koje se mogu videti u gledalištu dok on igra protiv Matea Delića

  • 0

Prava euforija danima drma srpske navijače u Kraljevu, gde se odigrava Dejvis kup meč između Srbije i Hrvatske.

Prva zvezda svakako je najbolji teniser sveta - Novak Đoković. Zahvaljujući njegovoj intervenciji, sprečene su malverzacije sa kartama, pa su ljubitelji tenisa mogli da dođu do ulaznica.

Pošto hala u Kraljevu nema dovoljan kapacitet da svi zainteresovani prisutvuju mečevima, Nole je publici omogućio da prisustvuju i treningu, koji je najviše oduševio mališane iz ovog grada, koji su imali mogućnost da se slikaju i dobiju autogram velike svetske zvezde.

BRAVO ZA SRPSKU PUBLIKU U KRALJEVU: Bez zvižduka, uz aplauze pozdravili himnu Hrvatske! (VIDEO)

UŽIVO, DEJVIS KUP, Srbija - Hrvatska!

FOTO: TANJUG/TANJA VALIĆ FOTO: TANJUG/TANJA VALIĆ

Domišljati trgovci u Kraljevu napravili su maske sa likom Novaka i ostalih tenisera srpske reprezentacije, koje su prodavali po ceni od 100 dinara, a gotovo sve su rasprodate, pa se na tribinama hale u Kraljevu mogu ugledati i navijači koji ih nose dok gledaju srpskog tenisera, koji na terenu vodi bitku protiv Matea Delića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA