TRANSFERI: Murinjo razumeo znak za napad i spremio 40 miliona! VBA odbio bogatstvo za Berahina!

Jedan vrlo uzbudljiv i vreo dan na fudbalskoj pijaci je za nama, budite i dalje uz Telegraf Sport

  • 8

Sam finiš je prelaznog roka. Klubovi imaju fore do sledećeg utorka da realizuju transfere i zato su se mnogi već danas bili bacili na posao.

Dan za nama su sigurno obeležile priče o Nejmaru, De Brujneu i važne novosti o Džonu Stounsu i Sadu Berahinu. Ipak, nki drugi manje značajni transferi su i realizovani. Evo i koji:

Asijer Iljaramendi je odlučio da se vrati u Sosijedad.

Junajted je poslao Vanju Milinkovića Savića na pozajmicu u Darmštat.

Mario Baloteli se vratio u Milan na pozajmicu.

Marko Marin pozajmljen iz Čelsija Trabzonu.

Hofenhajm doveo Felipea Piresa iz Red Bul Salcburga.

22:55 - POSLEDNJA PONUDA ČELSIJA ZA STOUNSA!

Nakon što je Džon Stouns predao zahtev za transfer upravi Evertona, u Čelsiju su odmah reagovali i prema pisanju Gardijana spremili 40 miliona funti koje će "karamele" teško moći da odbiju kao što su to učinili sa prethodne tri.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

22:23 - EVERTON VEĆ TRAŽI ZAMENU ZA STOUNSA

Kako navodi "Dejli mejl", Everton već razmišlja o tome da obezbedi zamenu za Džona Stounsa koji će posle svega najverovatnije otići u Čelsi. "Karamele" su poslale ponudu od 5 miliona funti Totenhemu za Frederika Facija koji je bio nuđen VBA kao deo naknade za Berahina. Videćemo šta će od svega biti na kraju.

22:00 - HRVAT ČUVA MREŽU GRANADE

Ivan Kelava je novi čuvar mreže Granade gde će zameniti Ojera koji je prešao u Real Sosijedad.

21:39 - SANTA KRUZ SE VRAĆA U EVROPU

Printskrin: Youtube/La Voz de la Grada Printskrin: Youtube/La Voz de la Grada

Prema pisanju "Marke", iskusni paragvajski napadač Roke Santa Kruz na putu je da se vrati u Evropu i to u Malagu na pozajmicu iz meksičkog Kruz Azula.

21:17 - HAMBURG DOVEO JUŽNOKOREJCA

Mladi reprezentativac Južne Koreje stigao je u Bundesligu, u Hamburg sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

20:50 - SITIJEV TALENAT NAJBLIŽI MARSEJU

Mladi defanzivac Mančester Sitija Džejson Denajer blizu je odlaska u Marsej na jednogodišnju pozajmicu. Belgijanac odugovlači pregovore sa Galatasarajem koji je takođe zainteresovan kako bi se preselio u francusku luku, a za njega su još zainteresovani Sanderlend, Lion i Bajer Leverkuzen.

20:23 - VILA ODBIJENA

Ponuda koju je Aston Vila poslala za Žervinja ROmi je odbijena istog trenutka kada je stigla, prenose britanski mediji.

19:54 - HOAKIN ŽELI KUĆI

Španski internacionalac Hoakin saopštio je čelnicima Fiorentine da želi da se vrati kući, u Betis, klub u kome je započeo karijeru i u kome želi da je završi, pošto su se zeleno-beli vratili u Primeru. On je rekao da ne može više da igra za "violu".

19:28 - HOFENHAJM SE POJAČAO

Red Bul Salcburg je potvrdio transfer njihovog igrača Felipea Piresa u Hofenhajm.

19:06 - EVERTON DOVODI NAPADAČA IZ URUGVAJA

Leandro Rodrigez je na putu da postane novi napadač Evertona. To je potvrdio i trener "karamela" Roberto Martinez koji je rekao da su razgovori sa River Plejtom iz Montevidea idu u dobrom smeru i da se očekuje da sve bude završeno uskoro.

18:43 - OGROMAN VIŠAK U ČELSIJU

Zvuči neverovatno, ali je istinito, Čelsi je ovog leta prosledio čak 26 igrača na pozajmicu do sada, a moguće je da će j0š neki napustiti "Stamford bridž". Više o tome pročitajte OVDE.

18:29 - LEIVA IDE U BEŠIKTAŠ

Kako javlja "Dejli mejl" igrač Liverpula Lukaš Leiva preseliće se u Bešiktaš na jednogodišnju pozajmicu. Svi detalji posla su navodno već dogovoreni.

18:07 - GAITAN ODBIO SELIDBU U EMIRATE

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Jedan od najtraženijih igrača na tržištu ovog leta Niko Gaitan odbio je da pređe u Al Ali iz UAE koji mu je ponuđen. Za Argentinca su ovog leta bili zainteresovani Atletiko Madrid i Mančester junajted, ali niko nije uspeo da pošalje ponudu koja bi zadovoljila apetite Benfike.

17:45 - STOUNS POSLAO JASAN SIGNAL MURINJU

Zaludeo je Žoze Murinjo mlađanog Džona Stounsa iz Evertona svojim neprestanim ponudama. "Karamele" su do sada odbijale svaku, pa i onu u iznosu od 30 miliona funti, međutim, pitanje je kako će reagovati nakon što je talentovani defanzivac predao zahtev za napuštanje kluba.

17:21 - MARKO MARIN U TURSKOJ

Pomalo zaboravljeni nekadašnji talenat nemačkog fudbala Marko Marin otišao je na pozajmicu u Trabzon gde će provesti sledeću sezonu. Nemac srpskog porekla nikako da oživi svoju karijeru posle odlaska iz Verdera u Čelsi, a ovo mu je jedna od poslednjih prilika.

AP Photo/Alastair Grant) AP Photo/Alastair Grant)

16:53 - DE BRUJNE - KONTAKTA SA JUNAJTEDOM NEMA, ALI IH IMA SA BAJERNOM

Izvori iz Belgije javljaju da su predstavnici Kevina de Brujnea negirali bilo kakav kontakt sa Mančester junajtedom, ali sa druge strane obavili su preliminarne razgovore sa Karlom-Hajncom Rumenigeom predsednikom Bajerna na temu njegovog dolaska u redove šampiona Bundeslige.

16:34 - VBA ODBIO 22 MILIONA FUNTI ZA BERAHINA

Basnoslovna ponuda koju je jutros Totenhem poslao za Saida Berahina u vrednosti od 22 miliona funti glatko je odbijena. "Pevci" su se uzdali da će zahtev za transfer koji je predao engleski napadač uticati na to da klub iz Birmingema prihvati njihovu ponudu, ali Vest Brom nije popustio još.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

16.10 - ZVANIČNO - KVADRADO U JUVENTUSU

Vezista Čelsija prošao je medicinske preglede i preselio se na jednogodišnju pozajmicu u Juventus.

16.02 - ADEBAJOR U VEST HEMU

Napadač Totenhema Emanuel Adebajor nastaviće karijeru u Vest Hemu, prenosi ESPN, a deo plate 31-godišnjeg fudbalera platiće Pevci.

15.46 - BOGUNOVIĆ U SPARTAKU

Bivši fudbaler Partizana Miloš Bogunović predstavljen je danas kao novi napadač subotičkog Spartaka.Tridesetogodišnji fudbaler je sa Spartakom potpisao jednogodišnji ugovor, a u novi klub dolazi kao slobodan igrač. Bogunović je prošle sezone igrao za Donji Srem, ali je napustio taj tim posle ispadanja iz Superlige.

15.42 - VANJA MILINKOVIĆ SAVIĆ NA POZAJMICI U BUNDES LIGI

Printskrin: Sport Network Printskrin: Sport Network

Golman Mančester junajteda Vanja Milinković Savić braniće sledeće sezone na pozajmici u Darmštatu.

15.37 - ZVEZDA OSTALA BEZ OBRANIJAKA

Poljski vezista Ludovik Obranijak neće preći u Crvenu zvezdu ovog leta, iako je bio meta čelnika sas Marakane. Fudbaler Verdera je odlučio da se preseli u Makabi Haifu za koji igraju Drinčić i Stojković.

15.22 - ČELSI ZAPOČEO PREGOVORE SA ZENITOM

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo kontaktirao je ruski Zenit u pokušaju da kupi defanzivca Ezekijela Garaja. Mediji prenose da je u pitanju suma od 15 miliona evra.

14.47 - TOTENHEM NE ODUSTAJE OD BERAHINA

Pevci su poslali novu ponudu VBA za napadača Saida Berahina - 34 miliona i Federiko Facio na jednogodišnju pozajmicu.

14.15 - KOŠTA ŽELI NAZAD U ATLETIKO

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Španska Marka objavila je neverovatan tekst u kom otkrivaju da je napadač Čelsija Dijego Košta tajno pregovarao da napusti Plavce. Navodno, naturalizovani Španac se nedavno sastao sa izvršnim direktorom Atletika na Ibici i razgovarao o mogućem povratku na Vinsente Kalderon.

Možda mu se želja i ostvari ukoliko Simeone proda Grizmana Murinju.

13.52 - INTER PAZARIO U TOTENHEMU

Skaj Italija javlja da je Inter dogovorio sve sa Erikom Lamelom i da će ga dovesti na pozajmicu. Totenhem će za godinu dana inkasirati 6 miliona evra, uz opciju da se potpiše saradnja za 14 miliona. Lamela je u London došao iz Rome kao najskuplji igrač u istoriji Totenhema, ali se nije adaptirao na Premijer ligu.

13.24 - LACIO ČEKA MATRIJA JOŠ 48 SATI

Povreda Filipa Đorđevića uslovila je Lacio da krene u potragu za novim napadačem, a Alesandro Matri se već nekoliko dana povezuje sa rimskim klubom. Međutim, Lacio nema toliko strpljenja. Rekli su da će ga čekati još samo 48 sati.

13.03 - NOVI PAZAR OSTAO BEZ TRENERA

Fudbalski klub Novi Pazar smenio je Petra Kurćubića sa mesta trenera, saopštio je danas ovaj superligaš.

- Razišli smo se mirinim putem i smatram da je u ovom trenutku to najbolje rešenje za obe strane. Kurćubić je dobar čovek i trener, nažalost u fudbalu je ponekad potrebno da se sklopi mnogo stvari od kojih zavisi uspeh - rekao je genarlni direktor Novog Pazara Almir Brunčević.

On je poručio da će klub vrlo brzo odlučiti ko će u nastavku sezone voditi ekipu. Novi Pazar se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli sa devet bodova, a u subotu će dočekati Rad.

12.21 - ĐAVOLI PROVOCIRAJU BARSU, NUDE BOGATSTVO ZA NEJMARA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Daleko od toga da nemaju, ali da nije možda 327 miliona evra puno za Nejmara? Za Junajted očigledno nije, a Gardijan prenosi da je upravo tolika punuda otišla u Barselonu. Težak ispit za Katalonce.

12.03 - HOĆE LI JANUZAJ OSTATI U JUNAJTEDU?

Dao je pobedonosni gol Aston Vili u drugom kolu, ali Adnan Januzaj bi u smiraj prelaznog roka mogao da napusti Junajted. Za Belgijanca se interesuju Everton i Vest Hem,a  Van Gal nije zadovoljan njegovom igrom.

11.47 - ADEM LJAJIĆ U PREMIJER LIGI

Novinar Skaj Sporta objavio je informaciju da je Roma u pregovorima sa Aston Vilom oko prodaje Adema Ljajića. Vučica želi da se reši nekoliko igrača, što Vila želi da iskoristi. Podsetimo, Ljajića je pre neki dan u Veronu zvao Luka Toni.

11.43 - BARTON ALBION DOVEO DEFANZIVCA

Defanzivac Tom Flanagan stigao je u Barton Albion kao slobodan igrač i nosiće njihov dres jednu sezonu, uz mogućnost produženja saradnje na još jednu godinu.

11.38 - LIVERPUL GUBI ILJARAMENDIJA

Vezista Reala se vraća u klub iz kog je došao u Madrid. Iako je Liverpul nudio 15 miliona funti za Iljaramendija, Dejvid Mojes je bio snalažljiviji i dobiće značajno pojačanje za Real Sosijedad.

11.30 - BALOTELI DEFINITIVNO U MILANU

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kontroverzni napadač prošao je medicinske preglede i vrlo brzo će se priključiti treninzima Milana.

- Srećan sam što sam se vratio. Nemam nešto mnogo da kažem sada. Moraću više da radim, a manje da pričam. Milan sam oduvek čuvao u srcu i maštao sam da se vratim - rekao je Baloteli.

11.08 - RISE U INDIJI

Biviši defanzivac Liverpula Jon Arne Rise karijeru će nastaviti u indijskom Delhiju, prenela je danas agencija AP. On će se u novom klubu pridružiti Francuzu Floranu Maludi i Brazilcu Robertu Karlosu, koji obavlja funkciju igrača i trenera.

10.40 - JUNAJTED ULAŽE 200 MILIONA ZA DOVOĐENJE DE BRUJNEA

Nemački Bild preneo je informaciju da Junajted daje Volfsburgu 80 miliona za potpis Belgijanca koji bi za šest sezona trebalo da inkasira ukupno 120 miliona.

10.20 - REAL I VALENSIJA PREGOVARAJU OKO ČERIŠEVA

Denis Čerišev mogao bi uskoro da postane fudbaler Valensije koja pregovara sa Realom oko transfera. Bivši igrač Viljareala i Sevilje nije u planovima Rafe Beniteza.

10.17 - ČALHANOGLU MOŽE U JUVE AKO...

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Turski vezista Hakan Čahanoglu zaludeo je evropske klubove, a prvi u red za njegov potpis stao je Juventus. Kvadrado je već tu, a Turčin će doći samo ukoliko Bajer Leverkuzen ne bude izbacio Lacio u plej ofu i plasira se u Ligu šampiona. Cena je 18 milioan evra.

10.12 - DOBRODOŠLICA ZA KVADRADA

Kolumbijac je kasno sinoć sleteo u Torino, a danas ga očekuju medicinski pregledi. Veliki broj navijača dočekao ga je na aerodromu.

- Nisam očekivao ovakvu dobrodošlicu, ali osećaj topline koju narod u Italiji pruža čini me veoma srećnim. Juventus je jedan od najvećih timova u Evropi - rekoa je Kvadrado.

10.08 - BALOTELI PORANIO U LA MADONINU, BITKA ZA SORIJANA

Italijanski napadač Mario Baloteli stigao je u 8.17h u trening centar Milana kako bi obavio lekarske preglede i prešao iz Liverpula na pozajmicu. Ugovor koji bude potpisao imaće zanimljivu klauzulu. OPŠIRNIJE OVDE.

Takođe, čelnici Rosonera vode intezivne pregovore kako bi završili transfer Sorijana što pre. Konačna reč daće se u sredu.

10.00 - JUNAJTED SPREMAN ZA (VAN) GAL - AKTIKOSE

Izvršni direktor Mančester junajteda Ed Vudvord prethodnih nekoliko dana bio je predmet ismevanja jer je izgubio potpis nekoliko bitnih fudbalera. Tu se pre svega misli na Pedra, ali Vudvord umiruje navijače Đavola.

- Ne brinite. Imamo veće mete - jasan je bio Junajtedov direktor.

Pod većim metama Vudvord verovatno misli na Bejla, Nejmara i De Brujnea, ali i Pogbu i Ibrahimovića.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    25. avgust 2015 | 11:08

    OVI IZ JUNAJTEDA PRETERASE GA VISE

  • Murinjo

    25. avgust 2015 | 14:17

    Iskreno ne verujem da su toliko ponudili,ali znam da su ponudili mnogo i mislim da bi to bio novi promasaj junajteda jer neymar nije igrac za premier ligu gde se igra muski,grub fudbal a spanija je za njega idealna sredina i uz to kada bi ga junajted kasnije hteo prodavati ne bi vratio ulozeno. Ali 80%,90% da neymar ostaje u barseloni.

  • ...

    25. avgust 2015 | 13:13

    Za te pare citav real mogu uzeti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA