SKOČILA CELA KLUPA, DANKAN APLAUDIRA: Bobijevo zakucavanje iz perfektne akcije zapalilo publiku (VIDEO)

Simons je fantastičnom asistencijom proigrao srpskog centra, koji je efektno zakucao za delirijum u hali

  • 8

>>> MAŠINA ZA SKOKOVE: Bobi blizu dabl-dabla, publika mu skandirala ''MVP'', Jokić dvocifren (VIDEO)

>>> Rukovanje Marjanovića i voditelja je nešto najjače u ovom intervjuu! (VIDEO)

A video posted by San Antonio Spurs (@spurs) on

Tim Dankan se povredio, pa je u poslednje vreme zamenio uloge sa Bobanom Marjanovićem. Zvezda Sparsa sada u odelu sedi na klupi i bodri saigrače, što je često ove sezone radio srpski centar. Bobi dobro koristi minutažu, a dobrim potezima je naterao i legendarnog Dankana da ustane i da mu aplaudira.

>>> Šta je to Dankan rekao Bobiju Marjanoviću tokom meča? (FOTO)

Bila je to fenomenalna akcija Džonatana Simonsa koji je rolingom izbacio protivnike iz igre, a zatim sjajno asistirao za Bobija, kome je bilo lako da efektno završi akciju zakucavanjem za opšte oduševljenje u AT & T centru, gde su Sparsi zabeležili ubedljivu pobedu od 112:79 protiv Finiksa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    31. decembar 2015 | 10:25

    Do sada su se pojavljivali antitalentovani dzinovi iz Kine,Afrike,Rumunije i ne kosarkaskih zemalja,dzinovi sa minimumom talenta i ogromnom visinom a sada se pojavio Bobi koji je dosao vec kao profesionalac i koji ce savladati igru NBA kosarke i zivi bili pa videli,postace legenda koja ce nadmasiti sve Srbe koji su tamo igrali a verovatno i sve centre u opste.Samo napred dobri covece,srecno!!!

  • Željko

    31. decembar 2015 | 11:17

    Ma ljudi shvatite konačno belac koji ima sve što treba .Rećiće dušebrižnici da sam rasista ali je tako 75%NBA su crnci.I kao iz Filma ''White men cant jump''sve govori.Pojavi se jedan Bobi mada nisam zvezdaš ipak je on naš čovek ma koliko bio iz pogrešne ekipe odavde.On je tamo belac koji ima znanje i budućnost Dankan ima još sezonu ili dve i ode ko'Kobi Brajant sa sve počastima i brojrm u nebo hale.Istoriju za dalje kao centralna figura sparsa je belac Srbin.

  • lvan

    31. decembar 2015 | 08:19

    Bobi ljudina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA