Srpski igrači traže 10.000 evra mesečno da igraju Superligu u kojoj su plate 300 evra!

Prekaljeni trener Miroslav Nikolić hteo da dovede srpskog plejmejkera, ali ga je šokirala cena koju su tražili naši igrači

  • 15

Košarkaška Superliga počinje ovog vikenda, kada ćemo gledati klubove iz KLS lige u duelu sa ABA ligašima.

 

Poslednji dueli na Kupu Koraća pokazali su drastičnu razliku između ABA ligaša i KLS ligaša. Utakmice su završavane i sa 40 razlike.

 

Zato su neki KLS ligaši poput Dinamika rešili da se pojačaju za Superligu, pre svega na mestu plejmejkera. Ali, oni su, što je po malo neverovatno, doveli stranca.

 

Sigurno mislite da imaju mnogo para kad dovode strance umesto naših igrača, ali je istina sasvim drugačija, a otkriva je Miroslav Muta Nikolić, trener Dinamika.

 

- Mi nemamo plejmejkera. Ovi naši plejmejkeri, razgovarao sam sa nekim igračima, da ne imenujem, traže mnogo velike pare da bi odigrali ova dva meseca.

 

- A nemaju posla. Znači moram da se opredelim za stranca, što ja ne volim, ali šta da radim. Znam koga bih doveo u klub. Ja bih doveo Jovića, ali ne mogu. Čovek se afirmisao, gotovo je. Neki iskusni igrači sa kojima smo razgovarali neće da igraju za male pare. Traže sedam do 10 hiljada mesečno. To mi ne možemo da platimo. Ne može niko da plati u ligi - rekao je Nikolić.

 

Printskrin: Youtube

Printskrin: Youtube

 

Podsetimo, plate igrača u KLS ligi su između 300 i 500 evra na mesečnom nivou i to ako dobiju. Kod Zvezde i Partizana su mnogo veće, ali takođe se kasni po nekoliko meseci.

 

Tako da deluje suludo da neko traži 10.000 evra mesečno u domaćoj Superligi.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    21. april 2017 | 08:53

    ..zato u FMP2, volters i dzenkins i ako nisu Srbi, dobijaju dalekkko vise od tih 10 000 mesecno, a da ne pricamo o 'nasima', jovicu ili kuzmicu, mada ni povLo simon nije ispod te cifre, a svi znamo kako su 'prolazili' preko..ALI, TO je 'nesto drugo', ONI se ne racunaju, posto su 'PROJEKCIJA' malih 'organa' tj. kk frankenstajn.!. XXAAXXAA .!.

  • Mutice

    21. april 2017 | 09:47

    Mutice posto pljujes igrace hoces li nam reci kolika je tvoja platica mesecno....

  • Pera

    21. april 2017 | 10:18

    Kralj demagogije, druze imas tri centra od 40, 37 i 33 godine, tvoj Dynamic je dom penzionera, gde su ti mladi talenti????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA