Horor u Italiji: Parmin talenat ubio majku i 11-godišnju sestru, njegov brat je zatekao jeziv prizor (VIDEO)

Strahovite scene viđene u Italiji

  • 2

Jezivo ubistvo potresa Parmu, fudbaler Solomon Njantaki priznao je ubistvo majke i 11-godišnje sestre.

 

One su pronađene u kući, u lokvi krvi na podu, a 21-godišnji ubica poreklom sa Gane priznao je da je oduzeo život 43-godišnjoj majci Nfum i sestri Magdaleni.

 

Solomon je uhapšen pet sati posle ubistva, prepoznat je zahvaljujući fotografijama i snimcima sa gradskih kamera, kada je ušao u voz ka Milanu.

 

 

Čim je izašao na odredištu, policija ga je identifikovala i zaustavila. Sve se dogodilo u utorak uveče u 21 čas, Solomonov brat, 25-godišnji Rejmond, ušao je u stan u neverici.

 

 

Nedužne žrtve su izbodene u stanu multietničkog kvarta San Leonardo, a Rejmond nije uspeo da se oporavi od šoka. Krv je bila svuda, na podu, zidovima, u nekoliko soba, pa je i za istragu bilo teško da što pre ustanove kako se sve dogodilo.

 

Solomon je prethodno igrao za Parmu u omladinskom timu i u prvi tim planirao je da ga uvede Roberto Donadoni, posle čega je došlo do sunovrata kluba. Igrao je za Imoleze u Seriji D i odjednom je prestao da se bavi fudbalom. U to vreme, postao je blizak ljudima koji su optuženi za teške zločine u Italiji.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA