≫ 

Počinje juriš na novu "greb-greb" srećku: Premija će biti 2,1 milion dinara! (FOTO)

Ovo je prva srećka na našem tržištu sa multiplikatorom gde možete da uvećate svaki dobitak tri puta

  • 0

Državna lutrija Srbije predstavila je večeras kod Nebojšine kule u Beogradu novu srećku "3 x sreća veća", čija je glavna premija 2,1 milion dinara, a fond dobitaka iznosi 159.210 dinara.

Ovo su najsrećniji brojevi na lutriji, donosili su milione: Ali jedan broj je najbaksuzniji i sa njim nikada nećete dobiti, a nije 13!

- Ovo je prva srećka na našem tržištu sa multiplikatorom gde možete da uvećate svaki dobitak tri puta - kaže za Tanjug direktor marketinga i prodaje Državne lutrije Srbije Marko Radović i dodaje da je kao motiv na "greb kartici" izabran balon.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

On kaže da je tiraž srećke tri miliona primeraka, a da je ukupno oko 850 hiljada dobitnih srećaka.

Priliku da lete balonom, koji je izabaran kao simbol "greb-greb srećke", i da dožive zalazak sunca u Beogradu imali su predstavnici medija i prijatelji Državne lutrije Srbije.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Prisutni su bili u prilici i da se oprobaju u kuglanju, ali i nabacivanju obruča na čunjeve, kao i da okušaju sreću i da ogrebu svoju premiju.

U Državnoj lutriji kažu da se srećka ,"3 x sreća veća" može kupiti na jednom od 2,000 prodajnih mesta širom Srbije po ceni od 80 dinara, a da od svake kupljene srećke deo sredstava odlazi u humanitarne svrhe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA