≫ 

PODVIG ZA DIVLJENJE: Filip je prvi preplivao Zapadnu Moravu ZA MANJE OD MINUT, a Nevena ga prati! (VIDEO)

U konkurenciji muškaraca prvo mesto je osvojio Filip Vranić, koji je reku po širini preplivao za 49 sekundi

  • 0

Na gradskoj plaži u Čačku u subotu je po prvi put održano takmičenje u preplivavanju Zapadne Morave. Oko 40 mladića i devojaka se takmičilo, a samo plivanje je privuklo veliku pažnju brojnih posetilaca popularnog čačanskog kupališta.

U Kikindi najjači ljudi na svetu: Izgledaju kao eksperimenti, snažni su kao stene, vuku kamione od 10 tona(FOTO)

U konkurenciji muškaraca prvo mesto je osvojio Filip Vranić, koji je reku po širini preplivao za 49 sekundi. Ovaj Kanađanin našeg porekla je ubedljivo trijumfovao. Drugi je bio poznati čačanski i srpski trijatlonac Lazar Filipović, dok je treće mesto osvojio Nikola Jakovljević.

Kod devojaka je trijumfovala Nevena Kaličanin sa vremenom 1 minut 46 sekundi. Drugo i treće mesto su osvojile dve mlade dame Sara Stanojković i Mia Danguzov.

Nadamo se da je ovo takmičenje početak jedne lepe tradicije koja će iz godine u godinu privlačiti sve veći broj plivača.

- Svedoci smo da veliki broj naših sugrađana svakodnevno prepliva Moravu. Kako bi upotpunili sadržaje na gradskoj plaži odlučio sam da od ove godine pokrenem novu manifestaciju za koju se nadam da će postati tradicionalna i iz godine u godinu okupljati sve veći broj učesnika - rekao je v.d. direktora Sportskog centra "Mladost" Miloš Stevanić.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Glas zapadne Srbije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA