Koliko su naši vozači zaista oprezni i bezbedni? Iznenadiće vas najnoviji rezultati!

Priliku da besplatno provere tehničku ispravnost svojih automobila na više od 100 linija tehničkih pregleda AMS širom Srbije, iskoristilo je 5.000 vozača, a rezultati pokazuju da 27 odsto vozila ima neku neispravnost, dok je u prošloj akciji bilo više od trećine neispravnih vozila, čak 37 odsto

  • 1

Kako je početkom leta Auto-moto savez Srbije pozvao vozače da se prijave za test o ispravnosti i bezbednosti svojih vozila, niko nije očekivao da će se toliki broj građana odazvati.

AMS Osiguranje - Za savršen odmor bez brige!

Šta morate da uradite ako izgubite na moru zeleni karton: Evo da li možete da se vratite u Srbiju bez tog dokumenta!

Besplatna provera tehničke ispravnosti automobila Auto-moto saveza Srbije (AMS S), na početku leta pokazala je rast ispravnih i bezbednih vozila u Srbiji, i procenat neispravnih automobila smanjen je ispod trećine pregledanih vozila, saopšteno je iz AMS S-a.

Priliku da besplatno provere tehničku ispravnost svojih automobila na više od 100 linija tehničkih pregleda AMS širom Srbije, iskoristilo je 5.000 vozača, a rezultati pokazuju da 27 odsto vozila ima neku neispravnost, dok je u prošloj akciji bilo više od trećine neispravnih vozila, čak 37 odsto.

Tako, procenat neispravnih automobila smanjen je ispod trećine pregledanih vozila, odnosno za čitavih 10 odsto u odnosu na prošlogodišnju akciju, konstatuju u AMS S-u.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA