≫ 

Prokupčanka podigla kredit, pa ušla sa mužem u kola. Nasred puta ju je izbacio napolje i ZBRISAO SA PARAMA! Vratio se posle 7 dana

Supružnici ranije nisu imali bračnih problema, niti se svađali

  • 8
Lopov, novac, evri Foto: Profimedia, Pixabay

Policija je više dana tražila M. D. iz sela Prekadin kod Prokuplјa, koji je svoju ženu S.D. (35) ostavio na putu i sa novcem od podignutog kredita i njenim dokumentima pobegao u nepoznatom pravcu. Posle nedelju dana, vratio se kući! S.D. je rekla da ne želi da priča o onome što se desilo i da je to njihova privatna stvar.

Porodica iz Gornjeg Milanovca objavila spisak svojih ukradenih stvari: Ako vam neko ovo proda za male pare, to je bilo naše! (FOTO)

Kako je ranije izjavila, sa suprugom i detetom od sedamnaest meseci krenula je iz sela u Porkuplje, ali je na putu suprug rekao da izađe da ih pogura, jer su kola u kvaru. Čim je izašla on je upalio auto i ostavio je na putu.

Kasnije je dete pronašla kod rođaka, koji žive u Prokuplju i sve prijavila policiji. On je isključio mobilni telefon i jutros se vratio!

Ranije nisu imali bračnih problema, niti se svađali.

Sa slučajem je upoznato i Više tužilaštvo u Prokuplju u kojem nam je potvrđeno da su u toku predistražne radnje, ali da sve zavisi od razvoja situacije.

Kako je žena koja nam je otvorila vrata kada smo posetili njihovu kuću bila vesela, po svoj prilici povući će prijavu protiv supruga. Ona je samo kratko rekla da je vratio i sve pare.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA