Zabrinuta novosadska mama pita ko je uništio zid muralom "Kosovo je Srbija"? Njeno dete to ne bi trebalo da gleda (FOTO)

Na školi "Vasa Stajić" u Novom Sadu osvanuo je sporni grafit zbog kog se pobunila majka od deteta koje pohađa pomenutu školu

  • 73

Da ima onih koji smatraju da decu ne treba učiti da je "Kosovo srce Srbije" pokazuje i primer majke iz Novog Sada koja se pobunila zbog grafita koji se nalazi na školi u koju ide njeno dete.

Na krovu zgrade u Beogradu osvanuo grafit posvećen četničkom vojvodi, Momčilu Đujiću: Pogledajte kako je pravljen (VIDEO)

Grafit simbolizuje borbu za Kosovo i uz srpsku zastavu, piše da nema predaje, a nezadovoljstvo koje je gospođa ispoljila prenosimo u celosti.

- Juče sam se sa detetom prošetala do njegove osnovne škole da bi udovoljila njegovoj znatiželji kako teku radovi, pošto je u toku obnova škole. U školi nas je dočekao novi grafit - mural velikog formata na sali, koji nikako nije prilagođen jednoj osnovnoj školi i nije sadržaj koji deca treba da gledaju u školskom dvorištu.

Foto: Foto: mojnovisad.com/Čitalac

Da li je škola odobrila slikanje murala i ko je odobrio? Da li je u pitanju vandalizam navijačkih grupa koji često srećemo na Grbavici?

U pitanju je osnovna škola "Vasa Stajić" u Novom Sadu. Slika je u prilogu.

S poštovanjem,

Zabrinuta majka - napisala je nezadovoljna žena.

Da li je grafit neprimeren i da li ima razloga za brigu procenite sami.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/mojnovisad.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA