Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

U TV Preseku u 10 sati mogli ste da pročitate da stranci neće moći da kupuju srpsku zemlju, da je Kosovo zvanično u političkoj krizi i da Teo ide na Lejkerse.

Sa tropskim talasima za ovo leto smo završili, ali ne i sa lepim vremenom u kojem je još moguće brčakti se u bazenima, jezerima, rekama.

Više o prognozi, možete da pročitate OVDE.

U ponedeljak, 14. avgusta, mala Teodora Vranješević (9) iz Kragujevca, prvi put je izašla iz klinike u Frankfurtu, posle 40 dana neprekidno provedenih u krevetu!

Jovan Tarabić, poslednji potomak čuvenih proroka Miloša i Mitra Tarabića, tvoraca Kremanskog proročanstva, preminuo je 2014. u svom rodnom selu Kremna, u 92. godini života.

Više o njegovim rečima, saznajte OVDE.

Simbol brzine i luksuza - "ferari", danas u Srbiji, bar prema zvaničnih informacijama, ima 15 osoba, i to samo u tri grada u našoj zemlji.

Jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena, nastupila je nedavno u Brčkom, gde je publici priredila još jedan spektakularni nastup.

Više informacija o duetu, pročitajte OVDE.

Serija "Nemanjići - rađanje kraljevine" očekuje na krajem ove godine na Radio-televiziji Srbije. O ovom ostvarenju govorila je i urednica zabavnog programa Javnog servisa Olivera Kovačević.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić je bljesnula u Sinsinatiju i eliminisala šampionku Rolan Garosa.

Više o meču pročitajte OVDE.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin saopštio je spisak igrača za utakmice protiv Moldavije i Republike Irske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Vladimir Stojković se vratio u Partizan i biće u Humskoj bar do kraja sezone kada mu ističe pozajmica iz Notingem Foresta, sa kojim do tada i ima ugovor.

VIše o ovom transferu, pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA