Niko ne zna šta se dešava noću na parkingu u Nišu: Građani već godinu dana nalaze oštećene automobile

Stanari sumnjaju da im vozila gađa neko iz vazdušne puške

  • 4

Stanovnicima niškog naselja Duvanište već godinu dana neko oštećuje automobile gađanjem iz vazdušne puške. Oštećeni stanari dugo nisu znali šta je uzrok štetama, pa su tek prošle nedelje slučaj prijavili policiji.

Tragedija kod Žabara: Dečak pogodio sestru iz vazdušne puške

Sve se dešava noću, na parkingu u niškom naselju Duvanište okruženom zgradama, još od prošlog avgusta.

- To su vremenski periodi od par meseci. On puca, pa stane, puca pa stane. Moja pretpostavka je da je u pitanju vazdušno oružje, a ovde se jasno vide tragovi metka, dijabole - objašnjava Mladen Petković, jedan od podnosilaca krivične prijave.

Vlasnici automobila reagovali su tek kada su shvatili da su na automobilima tragovi upotrebe oružja, tada su shvatili da je situacija ozbiljna.

- Najozbiljnija moguća. Ovo bočno staklo mi je bilo polomljeno, moj sin je tada imao četiri meseca kada je sva srča bila na njegovom sedištu. Vetrobransko sam zamenio prošle nedelje, isto je bilo oštećeno na nekoliko mesta - kaže Petković za N1.

Nije poznato ko je strelac, ali sumnjaju na nekoga ko je nezadovoljan parkingom, jer je do nedavno za sve zgrade u kom se oštećenja dešavaju bio samo jedan parking.

Foto: Telegraf

Reprezentativka u streljaštvu Lidija Mihajlović, kaže da pucanje iz vazdušne puške nikako nije dečja igra.

- Iz koje god puške da gađate možete da povredite čoveka. Može velike posledice da ima, tako da uopšte nije naivno. Jeste dijabola mekana, tog trenutka se uništi, izgubi na brzini, ali vi nikada ne možete da pretpostavite da će neko dete da istrči i da se nađe na vatrenoj liniji - kaže Lidija Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA