Evo kada nam se opet vraća SUNČANO VREME i temperature preko 30 stepeni

U čitavoj Srbiji danas je mutno, oblačno, kišovito, a ponegde se očekuje i pojava grada. Već tokom jutra u severnim predelima očekuje se razvedravanje, a potom svakog dana sledi rast temperature

  • 12

Do kraja dana u Srbiji očekuje se intenziviranje padavina, pa se ponegde, uglavnom u zapadnim, jugozapadnim i centralnim krajevima očekuje veća količina kiše, od 10 do 20 mm za 3 sata, lokalno i više, a ponegde je moguća i pojava grada.

Američki AccuWeather prognozira temperature za jesen na Balkanu: Zvuči neverovatno, ali leto ne popušta

Trenutne temperature kreću se od jesenjih 18 stepeni na severozapadu do tropskih 34 na jugoistoku Srbije.

U Srbiji sutra oblačno i osetno svežije sa kišom i pljuskovima. Već tokom jutra u severnim predelima očekuje se razvedravanje, pa će biti sunčano. Maksimalna temperatura od 19 na jugoistoku do 26 stepeni na severozapadu Srbije.

U Beogradu se sutra očekuje pretežno sunčano vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom od 24 stepena. Postepeno biće sve toplije, pa će tako u utorak biti 25 stepeni, u sredu 27, a u četvrtak nas čeka 30 stepeni.

Sve do četvrtka smenjivaće se oblaci i sunce, ali nas tek u četvrtak čeka lep, vedar letnji dan.

Foto: Tanjug/AP

Slično vreme očekuje se i u ostatku Srbije, sa najvišim dnevnim temperaturama oko 25 stepeni. U četvrtak se i u Novom Sadu očekuje 30 stepeni. U Nišu i tokom sutrašnjeg dana može doći do padavina, a najviša dnevna temperatura će dostići 22 stepena.

U četvrtak pretežno sunčano s temperaturom do 30 stepeni. U Kragujevcu sutra mogući pljuskovi, a temperatura neće prelaziti 23 podeljak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandar VA

    20. avgust 2017 | 17:42

    Odusevljen sam sto ce ponovo biti vrelo BLAGODARIM! E kad ce vise zima i da hoce da potraje bar 6 meseci ja kad pocne maj vec kukam kako je toplo i jedva cekam zimu a moji samo leto pa leto eto im sad i oni kmece da je vruce previse hehe ja bar ne kukam na zimu i na velike minuse cak proslu sam uzivao napolju cistio sneg i radio moj posao u garazi ma divota jedna

  • Maka

    20. avgust 2017 | 18:04

    Pustite me da bar danas uzivam u svezem vazduhu :)

  • Rodja

    20. avgust 2017 | 17:24

    U Mladenovcu opet nista od kise!!! :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA