≫ 

Jaka poruka žrtava zlostavljanja koje nikog neće ostaviti ravnodušnim: Pogledajte prvi projekat Emine Rovčanin u borbi protiv nasilja nad ženama (VIDEO)

Da tišina bude prekinuta i da nasilnici odgovaraju pred zakonom! Nećemo više da ćutimo i trpimo! STOP NASILJU NAD ŽENAMA!

  • 11

Emina Rovčanin, diplomirani pedagog, koja niz godina živi i radi u Novom Pazaru, odlučila je da javno ustane i da se bori protiv nasilja nad ženama. Kako je i sama bila žrtva istog, Emina je rešila da svojim primerom pokaže ženama u Srbiji da je najgore ćutati i trpeti zlostavljanje.

Ona je sultanija današnjice i devojka koja ruši tabue: Naša Emina Rovčanin iskreno o svemu (FOTO) (VIDEO)

Na Telegrafu ste imali priliku da pročitate priču ove hrabre devojke, koja je otvoreno, bez dlake na jeziku, pričala  o nasilju u Sandžaku, koliko su žene dole (ne)zaštićene, ali i koliko se sami predstavnici iz Sandžaka u vladi Republike Srbije bore za prava žena.

Međutim, nije želela da sve ostane samo na rečima. Pored svakodnevne borbe na društvenim mrežama, Emina je snimila svoj prvi projekat pod nazivom "Stop nasilju nad ženama". Podršku su joj pružile i rame uz rame sa njom stale devojke koje su i same bile žrtve istog.

Projekat je brzo dobio sve pohvale za uloženi trud, a neki su bili dirnuti do suza onim što je Emina poručila svim ženama u Srbiji.

Foto: Stefan Gvozdić

Imajući u vidu upornost ove mlade devojke, stručnost i znanje koje poseduje, verujemo da će njena borba vrlo brzo osvojiti celu Srbiji. I zato smo svi uz nju!

Do tada pogledajte video i razmislite da li i u vašem okruženju postoji žena koja je žrtva zlostavljanja. Pomozite joj da prijavi problem!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jannah

    23. avgust 2017 | 15:33

    Neke od njih nisu bile zrtve vec su bile tu da podrze one koje to jesu.Pohvala❤

  • Košava

    23. avgust 2017 | 15:01

    Bice najbolji efekti kad se korumpirane sudije, sudski veštaci i socijalni radnici pohapse koji podrzavaju nasilnike i čereče ztve sa laznim izvestajima i beskrajnim sudskkm procesima i kad njihove slike sa lisicama na rukama vidimo u svim medijima. Sve druge mere nista ne vrede dok se ova trulež ne iskoreni.

  • Elvira

    23. avgust 2017 | 14:25

    Nisu sve cure koje su učestvovale u projektu žrtve nasilja neke su tu da pruže podršku onima koje su bile žrtve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA