Zbog go-go igračica direktor gimnazije u Prokuplju dao ostavku

Nakon Radenovićeve neopozive ostavke, za vršioca dužnosti direktora Gimnazije imenovan je Dragoslav Minić

  • 7

Direktor Gimnazije u Prokuplju Vučelja Radenović podneo je ostavku dve nedelje nakon skandaloznog skupa u dvorištu škole, kada su igračice u donjem vešu izvodile performana na auto skupu.

Skandal u Prokuplju: Go-go igračice polugole nastupale u dvorištu gimnazije (VIDEO)

Nakon Radenovićeve neopozive ostavke, za vršioca dužnosti direktora Gimnazije imenovan je Dragoslav Minić, profesor fizičke kulture u Medicinskoj školi.

Sastanak Školskog odbora nije protekao glatko a neporedno pre sednice predsednica odbora Maja Jovanović podnela je ostavku.

Direktor prokupačke gimnazije tada je izjavio da su do sada korektno sarađivali sa Udruženjem ekstremnih sportova Toplice koje je u dvorištu te škole organizovalo više karting vožnji automobila.

- Karting izložba je organizovana na osnovu ugovora koji imamo sa tim Udruženjem, a u ugovoru nije bilo nastupa go-go igračica, tako da se to sve događalo mimo našeg znanja i odobrenja - rekao je Radenović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso

    26. avgust 2017 | 17:33

    E moj direktore ti zbog gogo igracice dao ostavku,a nasi poltocari naprave 100 puta vece sr.... pa nista,mnogo si naivan.

  • @

    26. avgust 2017 | 17:11

    Kakva je ovo igracica od trideset kila ?

  • Brankica

    26. avgust 2017 | 17:15

    Moralni cin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA