Grad u Srbiji u kojem su na svakom ćošku samo umrlice i oglasi za posao, jedni pored drugih (FOTO)

Samo u Ulici Moše Pijade, jednoj od najdužih, ima bar desetak oglasnih tabli postavljenih kraj trotoara, a neke su jedna prekoputa druge

  • 4

Na svakih nekoliko stotina metara u gradu Boru postavljena je po oglasna tabla, kao malo gde u Srbiji. Toliko ih je da posetioci Bora iz drugih mesta shvate da su zaboravili kako oglasne table izgledaju i da uopšte postoje.

Stršljenovi napravili osinjak u kući kakav još nije viđen u Srbiji: Pod punom opremom, nije smeo da ga zapali, pa je uzeo nož (FOTO)

Da li su oglasne table odlike manjih gradova i varoši ili je u pitanju ažurnost gradskih vlasti teško je razlučiti, ali u Boru oglasa i umrlica skoro da nema na drveću, banderama, ogradama gradilišta, kontejnerima.

Foto: Telegraf

U borskoj Ulici Moše Pijade, jednoj od najdužih, ima bar desetak oglasnih tabli postavljenih kraj trotoara, a neke su jedna prekoputa druge. Sve table su održavane i u pristojnom stanju.

Na njima su mahom umrlice, ali i obaveštenja o programu borskog "Kulturnog leta", o koncertima i izložbama u muzeju i biblioteci, a tu su i oglasi o prodaji automobila i stanova. Mada, retko, ima i oglasa za posao.

Foto: Telegraf

U daleko većim gradovima, kao što je Kragujevac, malo je oglasnih tabli, postoje oglasni stubovi, ali oglasi i umrlice češće su na drveću.

Sa praksom lepljenja oglasa i umrlica na drveću, stubovima ulične rasvete i saobraćajnim znacima lane su se delimično izborili Odžaci, gde je postavljeno 16 oglasnih tabli. U Leskovcu su sredinom prošle godine oglasne table, prvenstveno za umrlice, postavljene na 10 mesta.

Foto: Telegraf

U Boru je više od 10 oglasnih tabli u samo jednoj ulici!

Daljinac

(M.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA