≫ 

U subotu sunčano i toplo, najviše do 33 stepena

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura biće od 9 do 15 stepeni, a najviša od 29 do 33

  • 0

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, sa slabim i umerenim, južnim i jugoistočnim vetrom, sa najvišom maksimalnom temperaturom do 33 stepena.

Tornado kod Šida: Uništio njive, za sobom ostavio haos (VIDEO)

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura biće od 9 do 15 stepeni, a najviša od 29 do 33.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, jugoistočni. Najniža temperatura oko 15, najviša oko 31 stepen.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u nedelju u većem delu dana biće pretežno sunčano i toplo, od sredine dana na severozapadu, a po podne, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima, stići će naoblačenje ponegde sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima, grmljavinom i jakim severozapadnim vetrom.

U ponedeljak će biti promenljivo oblačno, hladnije i uglavnom suvo. Zatim do kraja perioda hladno. Od utorka do subote biće umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom ili pljuskovima. U subotu suvo uz postepeno razvedravanje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA