≫ 

Nećete moći da pobegnete od kiše večeras: Temperatura za vikend je kombinacija jeseni i egipatske klime

Pre podne na severu i zapadu, posle podne i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a lokalno su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode

  • 0

Tokom dana moguće su izolovane kratkotrajne vremenske nepogode u vidu intenzivnijih pljuskova sa grmljavinom, sugradicom, gradom i olujnim udarima vetra, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tornado kod Šida: Uništio njive, za sobom ostavio haos (VIDEO)

Ove vremenske neprilike najverovatnije su u zapadnim i severnim krajevima zemlje. Inače, sutra će u većini mesta biti i dalje toplo sa maksimalnom temperaturom do 35 stepeni.

Pre podne na severu i zapadu, posle podne i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a lokalno su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode u vidu sugradice, grada i olujnog vetra, uglavnom na severu i zapadu, samo će se na jugu i istoku zadržati suvo i uglavnom sunčano vreme.

Tokom noći, padavine će prestati i delimično će se razvedriti.

Duvaće slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak, južni i jugozapadni vetar, u košavskom području jak jugoistočni a posle podne i uveče vetar ce biti u skretanju na severozapadni.

Foto: Printskrin/accuweather

Jutarnja temperatura od 12 do 17 , u košavskom području oko 21, a najviša dnevna od 24 na severozapadu do 35 stepeni na jugoistoku. Skoro kao u Egiptu u ovo vreme.

U Beogradu će pre podne postepeno naoblačenje, od sredine dana povremeno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni, u zoni pljuskova mogući su i olujni udari.

Foto: Printskrin/accuweather

U nedelju jutarnja temperatura biće oko 21, najviša dnevna oko 29 stepeni. Uveče i tokom noći delimično razvedravanje.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 24. septembra, u ponedeljak hladnije, u većem delu pretežno sunčano, samo na severu i zapadu umereno oblačno ali bez padavina.

Foto: Printskrin/accuweather

Zatim pretežno oblačno i hladno, mestimično s kišom, pljuskovima i redom pojavom grmljavine, češćim od srede. Za sledeći vikend suvo i uglavnom sunčano uz manji porast temperature.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA