Kraj kablovske drame: Radijus Vektor vratio Hepi, O2 i Prvu u ponudu

Ovo je zaista bio jedini logičan potez, zar ne?

  • 0

Kablovski operater Radijus Vektor je postigao dogovor sa televizijama Hepi, B92 i Prva, te su od sinoć ovi TV kanali vraćeni u ponudu njihovim korisnicima, pod istim uslovima koji važe i za gledaoce koji ove TV kanale gledaju besplatno putem digitalne zemaljske TV.

B92 i Prva odgovaraju Radijus Vektoru: Ne možete nas da ucenjujete, a korisnicima pretite povećanjem cena

Nastavlja se TV rat: Radijus Vektor objasnio zašto je sklonio Prvu, B92 i Happy televiziju iz ponude

Pomenute televizije su, naime, tražile da ih kablovski operater plaća kao i strane i regionalne kanale.

- To predstavlja bezobzirnu diskriminaciju domaćih emitera i dovođenja u neravnopravan položaj sa stranim kanalima - iznele su ranije u zajedničkom saopštenju O2 i Prva.

Oni korisnici koji zbog ovakvih promena ipak odluče da promene operatera to mogu da učine raskidanjem ugovora i izmirenjem svih ugovorenih obaveza.

- Korisnički odnos između Vlasnika KDS-a i korisnika može prestati na osnovu jednostranog pisanog otkaza korisnika, uz otkazni rok od 30 dana, pod uslovom da do isteka otkaznog roka korisnik izmiri sva dugovanja prema vlasniku KDS-a i vrati opremu koju je dobio na korišćenje. U slučaju raskida Ugovora pre isteka minimalnog perioda korišćenja, korisnik se obavezuje da Vlasniku KDS-a isplati celokupan iznos koji odgovara zbiru svih preostalih mesečnih pretplata, počev od dana raskida ugovora, do isteka ugovorenog minimalnog perioda korišćenja izabranih usluga, a u roku naznačenom na računu - kažu u Radijus Vektoru.

Daljinac

(S. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA