STIŽE NOVA PROMENA VREMENA: Evo kad nam dolaze kiša i hladnoća i dokle će trajati ovo lepo vreme (FOTO)

Drugi deo vikenda i početkom iduće nedelje očekuje nas uglavnom sunčano vreme, slično današnjem. U utorak popodne stiže zahlađenje i kiša će potrajati nekoliko dana u drugoj polovini iduće sedmice sa temperaturama ispod proseka za početak oktobra

  • 3

Za danas meteorolozi najavljuju sunčano vreme. Nakon jutarnjih temperatura od svega 4 do 9 stepeni, tokom dana temperatura će dostići maksimalnih 20 stepeni.

Spremite toplu odeću, ali i naočare za sunce: Ujutru mraz i veoma hladno, tokom dana pretežno sunčano

Srbija je omiljena destinacija mnogima: Čak 7.000 turista došlo je iz ove jedne zemlje

Danas će se u glavnom gradu temperatura kretati od 13 do 18 stepeni, a do kraja dana pretežno sunčano.

Foto: Printskrin/accuweather

Sunčano će biti u Vojvodini, u Nišu za stepen toplije nego u Beogradu, u užičkom kraju danas maksimalnih 19, dok će najtoplije biti u Prijepolju sa 20 stepeni. Na Zlatiboru i Tari danas najviša temperatura će iznositi 12 stepeni.

Foto: Printskrin/accuweather

Drugi deo vikenda i početkom iduće nedelje očekuje nas uglavnom sunčano vreme, slično današnjem. U svim krajevima jutra će biti veoma sveža, a tokom dana nešto toplije vreme.

Foto: Printskrin/accuweather

U pomoravlju i podunavlju duvaće Košava, a u ostalim krajevima slab istočni i severoistočni vetar. U utorak će u prepodnevnim časovima biti toplo i sunčano, a popodne stiže naoblačenje sa kišom, koje će prvo zahvatiti sever i zapad Srbije. 

Foto: Printskrin/accuweather

Naoblačenje sa severozapada, koje će u utorak posle podne i tokom noći usloviti mestimično kišu, u sredu će se proširiti na celu Srbiju. U četvrtak još ponegde sa slabom kišom uz delimično razvedravanje.

Foto: Printskrin/accuweather

Zahlađenje i kiša će potrajati nekoliko dana u drugoj polovini iduće sedmice sa temperaturama ispod proseka za početak oktobra, a na planinama moguć prvi sneg. Za idući vikend meteorolozi predviđaju manji porast temperature.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    30. septembar 2017 | 12:50

    E ovo je dobro,prvi deo vikenda i drugi deo vikenda, alo pa nije to odmor od dvadeset dana pa da ima prvi i drugi deo već dva dana koji čine jedan vikend

  • Mune

    30. septembar 2017 | 14:10

    A sta bi od prognoze da ce u septembru i oktobaru biti temoetature do 30 stepeni?

  • Srba

    30. septembar 2017 | 12:07

    Opet se harp aktivira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA