Počinje nagradno takmičenje VISA i Vojvođanske banke! Osvoji putovanje koje poželiš u iznosu od 2.000 evra

Prva nagrada je vaučer od 2.000 eura za putovanje po izboru klijenta, dok će više od 200 vlasnika VISA kreditnih kartica moći da osvoji i druge vredne nagrade, poput, televizora, mobilnih telefona, tableta, itd

  • 0

Foto: Promo

Klijenti Vojvođanske banke koji, u periodu od 4. oktobra do 30. novembra, izvrše tri ili više transakcija u minimalnom iznosu od 3.000 dinara VISA mojom i olimpijskom karticom i podele ih na rate, automatski učestvuju u nagradnom takmičenju.

Prva nagrada je vaučer od 2.000 eura za putovanje po izboru klijenta, dok će više od 200 vlasnika VISA kreditnih kartica moći da osvoji i druge vredne nagrade, poput, televizora, mobilnih telefona, tableta, itd. U trku za nagrade ulaze učesnici koji svoja plaćanja budu obavljali VISA kreditnim karticama na prodajnim mestima ili putem interneta, u zemlji ili inostranstvu.

- Od 4. Oktobra, nakon obavljene kupovine, korisnici VISA kartica Vojovđanske banke, imaju mogućnost da iznos podele na željeni broj rata i to bez kamate. Veoma jednostavno, slanjem SMS-a ili pozivanjem Kontakt centra Vojvođanske banke, klijent sam određuje broj rata za otplatu, od kojih zavisi i visina naknade, koja iznosi 4% od iznosa ukoliko se deli na 2-6 rata, odnosno 5% ukoliko se deli na 7 do 12 rata. - istakao je Nebojša Pantelić, direktor funkcije Upravljanje mrežom i Stanovništvo i član Izvršnog odbora Vojvođanske banke.

Plaćajte VISA karticama Vojvođanske banke, i osvojite vredne nagrade. Vi delite na rate - mi nagrađujemo! Više informacija na sajtu Vojvođanske banke.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA