Tea se slikala pored torte na kojoj piše starleta: A kad vidite kako se šminka i oblači, shvatićete i zašto (FOTO)

Golotinja, obline, silikoni, pućenje na sve to smo navikli, ali grdno bi se prevario ko pomisli da devojkama sa Instagrama može ponestati "inspiracije" za sticanje popularnosti

  • 8

Iako je izgled jedan od osnovnih preduslova za postizanje popularnosti i pokretanje profila na Instagramu, potrebni su svakodnevan trud i zalaganje da bi taj isti profil bio primećen među širom publikom, a današnje devojke ne prezaju ni od čega kako bi bile primećene.

Objavila je nekoliko fotografija i odmah proglašena za vlasnicu "NAJBOLJIH GRUDI NA SVETU" (FOTO)

O Sarinoj guzi priča Balkan: Tverkovala je žestoko i zapalila muškarce, njen tata navijao tokom "poziva za parenje"! (FOTO) (VIDEO)

Golotinja, obline, silikoni, pućenje na sve to smo navikli, ali grdno bi se prevario ko pomisli da im može ponestati "inspiracije" za sticanje popularnosti.

Pojedine devojke same sebe ponosno nazivaju straletama i tako se reklamiraju na planetarno popularnoj društvenoj mreži Instagramu, gde pokazuju svoju lepotu.

Ovo je samo jedna od devojaka koja ponosno pozira kraj svoje rođendanske torte u obliku grudi na kojima piše starleta! Torta izgleda veoma privlačno, ali ni blizu kao Teine prelepe grudi...

 
A post shared by Dejana Ristic (@dejana_rrr) on

Mnoge od njih su svesne da je za uspeh u ovom "poslu" potrebno održavati dobar izgled pa tako ne skrivaju da su uradile brojne estetske korekcije poput ugradnje silikona u grudi, u usta, čak šta više na sve su spremne da dobiju "titulu" starlete, pa na svaku svoju fotografiju ponosno stavljaju tag #starleta.

Instagram profili devojaka prepuni su provokatvnih fotografija na kojima na najbolji način predstavljaju svoje bujno poprsje i golo telo i na taj način stiču više hiljada pratilaca.

Kome se ne sviđa, ne mora da gleda. Šta vi mislite o tome?

 
A post shared by Dejana Ristic (@dejana_rrr) on

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teo kralj

    9. oktobar 2017 | 12:13

    Ne razumem sto je ovo bitno???

  • Фамилија

    9. oktobar 2017 | 11:46

    ?

  • Seljache

    9. oktobar 2017 | 19:10

    A sto vas to cudi.. reklamira se i onda lepo nahvata nekog naivnog i proda mu pricu da je fina.. nazalost sve vise je ovakvih devojaka koje prodaju svoj izgled a u glavi promaja, samo interes..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA