≫ 

ŠTA PRODAVCI STAVLJAJU U ĆEVAPE KOJE KUPUJEMO: Ubace vinobran, koji je opasan, a evo šta "trpaju" u ostalo meso, posebno u piletinu!

 ≫ 

Dozvoljeni su aditivi, boje i enzimi iz tehnoloških razloga, ali, kako su naglasili u inpekciji, nijedan dodatak ne sme da se upotrebljava za prikrivanje neispravnih sirovina, odnosno loših tehnoloških postupaka ili prakse

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sima

    12. oktobar 2017 | 18:50

    Meso kupljeno u poznatom lancu mesara nema ukus mesa vec ko da je guma i pumo je nekakve pene dok se sprema.Piletina je uvek mahom balava kao da si je uvaljao u sline i odvratnog mirisa,riba je trula i nema nikakav ukus,sardine su gorke kao da su potapane u nekakvo gorko sredstvo.A sve suhomestato je napravljeno od svog otpada koji se ne proda.Uopste mi nije namera da bilo koju firmu omalovazavam,ili iznosim neistine.Vec govorim da se zna i da se uvedu rigorozne kontrole,jer za nas standard uopste nista nije jeftino,da bi nas trovali.

  • Retrovizor

    12. oktobar 2017 | 09:06

    Samo je pazarski cevap ispravan i pravi . Nemoze da se pravi cevap od bili kojeg mesa pogotovo od svinjskog

  • Isko

    12. oktobar 2017 | 08:31

    Pre par godina odem kod Ma.... kupim rudu novosadske. Kad sam je načeo kući ona po obodu skroz zelena. Odem reklamiram. Posle nekog vremena opet prođem isto. I da, prelepljene deklaracije sa novim rokovima upotrebe na ribi. Odneseš kući ona pola trula u kesi kad se odmrzne. Sada izbegavam trovača, ali nisam siguran da ovi veliki rade dobro. Meso kupujem u manjim mesarama , jer oni ne uvoze. Uglavnom, ko plaća političarima reket, može i čoveka da ubije pa ništa. Ovi truju ceo narod, ali redovno plaćaju, pa koga briga?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA