≫ 

Prijatelji ubijenog navijača Crvene Zvezde napravili spot povodom godišnjice njegove smrti (VIDEO)

Cilj ove pesme je da nakon tragične smrti Damnjana Dragojlovića njegovi prijatelji skrenu pažnju javnosti na problem vršnjačkog nasilja

  • 0

Prijatelji i poznanici ubijenog navijača "Crvene zvezde" Damnjana Dragojlovića (25) iz Valjeva odlučili su da urade spot u znak sećanja na Damnjana koji je ubijen krajem oktobra prošle godina, a sa glavnom porukom koja glasi: Stop vršnjačkom nasilju!

Ovo je ubijeni Delija od koga se Sever oprostio: Izrešetan u kafiću, zlikovac mu pucao u glavu! (FOTO)

PEVAČICA SKRHANA ZBOG UBISTVA DELIJE: Damjan je bio brat Zvezde Granda (FOTO)

Na ovaj korak su se odlučili jer će za 20 dana biti godišnjica od Damnjanovog ubistva, ali da bi poslali jasnu poruku mla

dima, kako se nešto slično ne bi ponovilo. Damnjan je ubijen 30. oktobra prošle godine u valjevskom kafiću "Zipa".

U spotu pesme "Ulicom bez povratka", koju je još 1993. godine snimio Nikola Grbić Grba, a sada je ponovo otpevao poznati valjevski pevač Dule Lušin, učestvuju Damnjanovi drugovi i drugarice, koji na majicama nosu njegovu sliku na kojoj piše godina rođenja i njegove smrti.

U spotu se pojavljuje i Damnjanov brat, kao i njegova devojka.

Foto: Printskrin/YouTube

- Ovo je cover pesme Nikole Grbića. Cilj nam je bio da nakon tragične smrti Damnjana skrenu pažnju javnosti na problem vršnjačkog nasilja. Damnjan je bio mladić omiljen u društvu i zato su u snimanju spota učestvovali njegovi prijatelji - kaže vlasnik agencije "Asmedia" Miroslav Milovanović, koji je bio zadužen za kameru, režiju i scenario ovog spota.

Spot je snimljen na ulicama Valjeva, a završava se porukom: Stop nasilju!

Sreten Nikolić (22) iz Valjeva ubio je 30. oktobra prošle godine radnika obezbeđenja kafića "Zipa" Damnjana Dragojlovića (26) i ranio još troje gostiju. Nikolić je pobesneo jer mu Damnjan nije dao da uđe u kafić. Ubrzo se vratio s pištoljem, ubio Dragojlovića i ranio goste nasumice pucajući po lokalu.

Pogledajte spot za pesmu "Ulicom bez povratka":

Daljinac baner

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA