Sigurni u svom domu uz AMS Osiguranje

Zaključivanjem polise osiguranja domaćinstva kod nas, ne samo da štedite vaš novac, već i na pravi način brinete o sigurnosti svoje imovine

  • 0

Činjenica je da mnogi nepredviđeni događaji mogu naneti ogromnu materijalnu štetu vašoj imovini u koju ste godinama ulagali mnogo novca i truda. Da li ste spremni da sav rizik od posledica snosite sami?!

AMS Osiguranje vodi računa o svojim osiguranicima i u svoje mnogobrojne usluge uvrštava i proizvod osiguranja domaćinstva. Zaključite polisu ovog osiguranja kod nas i zaštitite svoju kuću ili stan od brojnih rizika poput požara, vremenskih nepogoda, izliva vode iz instalacija ili provalne krađe, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Premija osiguranja domaćinstva utvrđuje se u zavisnosti od kvadrature i starosti građevinskog objekta koji osiguravate, a ukoliko uz osiguranje stana ili kuće odaberete da osigurate i stvari u vašem domu, u AMS Osiguranju ostvarujete dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja. Najbolje od svega je što ćete sa ovom polisom, ukoliko je ugovoreno, biti pokriveni i od troškova koji mogu nastati u slučaju da nezgoda u vašem stanu ili kući nanese štetu i  komšijama.

Foto: AMS

Zaključivanjem polise osiguranja domaćinstva kod nas, ne samo da štedite vaš novac, već i na pravi način brinete o sigurnosti svoje imovine. Podsećamo vas da u AMS Osiguranju možete osigurati i svoj automobil od brojnih oštećenja i to zaključivanjem polise Kasko osiguranja. Premiju možete plaćati u 12 mesečnih rata, a za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

Počnite da živite bezbrižan život još danas. Dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i posavetujte se sa ljubaznim i stručnim osobljem oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA