Nišlije zahtevaju legalizaciju prostitucije: Tvrde da će se tako popraviti standard juga Srbije

Traže i javnu raspravu o ovom pitanju

  • 28

Niško udruženje Jedno udruženje građana (JUG) traži legalizaciju prostitucije, a za takvu inicijativu navode zdravstvene, humane i ekonomske razloge, i traže pokretanje javne rasprave.

Terali Srpkinje na prostituciju, pa im tela prodavali javno: Makroi su dolijali, ali devojke su prošle pakao. Njihovo svedočenje je jezivo

JUG navodi da je legalizacija prostitucije "jedan od zvaničnih ciljeva određenih statutom Udruženja".

- Primeri dobre prakse pokazuju da regulisanje ovog pitanja doprinosi smanjenju broja žrtava trgovine ljudima, boljoj zdravstvenoj prevenciji, suzbijanju polno prenosivim bolestima, kao i ekonomskom prosperitetu - kako pružaocu usluga, tako i državnog budžeta - navode u saopštenju.

- Kao Udruženje, zalažemo se za poboljšanje položaja, standarda i napretka stanovništva juga Srbuje - zaključuju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    16. oktobar 2017 | 08:00

    Черчил:" Госпођо, да ли бисте спавали са мном за пет милиона фунти? "  Друштвено: "Боже, господине Черчил ... Па, претпостављам ... морали би да разговарамо о терминима, наравно ..."  Черчил: "Хоћеш ли спавати са мном за пет фунти?"  Друштвено: "Господине Черчил, какву врсту жене мислите да сам?"  Черчил: "Госпођо, већ смо то утврдили, а сада се боримо за цијену.

  • DARKO 100%

    16. oktobar 2017 | 09:32

    Ako gledamo hipoteticki da se prostitucija legalizuje,VI znate da svako ima pravo na rad i to mu niko nemoze zabraniti to znaci da i vase zene mogu da se zaposle tamo vi nemata prava da im to zabranite,koliko bi vas sto sada podrzavate i podrzali da se i vasa zena zaposli u javnu kucu,ili mislite da se vama to nemoze desiti,da li to znaci da i nase cerke to mogu da rade,ko bi to normalan mogao dozvoliti,mora se pricati o svemu i dobro razmisliti o tome i nekim moralnim vrednostima!

  • BASA

    16. oktobar 2017 | 08:07

    Treba legalizovati ! I muska i zenska delatnost bi imala zdravstvenu i socijalnu zastitu i sebi bi uplacivali staz ! Odrediti deo grada za njihovu delatnost ,kao sto je to uradjeno u drugim zemljama ! Najbolji je primer Francuska ! O tome su pisale strane novine !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA