≫ 

Drama u Vranju: Radosav sumnja da mu je ćerkin bivši dečko porazbijao stakla na automobilima

Na vozilima "opel korsa" i "fijat punto" u vlasništvu Stankovića potpuno su razbijena bočna leva i zadnja stakla

  • 0
Razbijena sofersajbna Foto: Pixabay

Radosav Stanković iz Vranja  zatekao je pre sedam dana razbijena stakla na dva automobila koje voze njegovi sin i ćerka, prenose Novosti.

Kristina je tražila pozajmicu od dečka, da pokrene biznis. Nije joj dao novac, pa je odlučila da mu se osveti na najgori mogući način (FOTO)

Na vozilima "opel korsa" i "fijat punto" u vlasništvu Stankovića potpuno su razbijena bočna leva i zadnja stakla.

Kako kaže Stanković, ovakvi incidenti se dešavaju tokom poslednje dve godine, a za sve neprijatnosti sumnjiči bivšeg momka svoje ćerke koji pokušava da je privoli na obnavljanje veze.

- Tokom poslednje dve godine nekoliko puta je bivši momak moje ćerke uznemiravao našu porodicu, insistirajući na tome da nastave vezu. Ona je razvedena, samohrana majka, i napravila je grešku što je uopšte bila sa njim, ali je brzo shvatila da se radi o nasilniku, pa je raskinula - kaže Stanković, uveren da niko nema pravo da im zagorčava život.

Policijska uprava u Vranju potvrđuje da se najnoviji incident zaista dogodio, te da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, iz kojeg je poručeno da se po pronalasku počinioca, oštećenom Radosavu Stankoviću ustupe podaci za pokretanje privatne tužbe. Zato je očajni čovek napisao poruku i mirno stajao u centru Vranja.

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA