Otkrivamo kako da uštedite prilikom svake kupovine!

Pre svake velike kupovine uvek je ista priča… bez obzira da li se radi o novom laptopu, mobilnom telefonu ili sudomašini, većina naših kupovina započinje razmišljanjem o tome kako dobiti najviše za iznos koji planiramo da potrošimo

  • 0

Idealno.rs, portal specijalizovan za pretraživanje i upoređivanje ponuda veb prodavnica će vam uštedeti vreme i novac, i postati vaša prva pomisao pre kupovine!

Pre svake velike kupovine uvek je ista priča… bez obzira da li se radi o novom laptopu, mobilnom telefonu ili sudomašini, većina naših kupovina započinje razmišljanjem o tome kako dobiti najviše za iznos koji planiramo da potrošimo.

Srećom po nas, danas su nam dostupni online alati koji nam olakšavaju sve faze kupovine, od istraživanja proizvoda pa do same realizacije kupovine. Najbolji takav alat je Idealno.rs, portal specijalizovan za pretraživanje i upoređivanje ponuda veb prodavnica koji je na jednom mestu sakupio više od 170.000 proizvoda iz skoro 250 prodavnica iz cele Srbije!

Foto: Idealno.rs

Korišćenje Idealno.rs ne samo da će vam uštedeti vreme koje potrošite na pretraživanje ponuda u bespućima interneta, već i popriličnu svotu novca.

Evo nekoliko ključnih razloga zbog kojih ćete zadovoljno trljati ruke nakon svake kupovine.

Zamislite najveći tržni centar, stavite ga na internet i dobrodošli na – Idealno.rs

Ne! Idealno.rs nije prodavnica, iako vam na prvi pogled možda tako izgleda. Idealno.rs je kao onlajn tržni centar na kojem veb prodavnice prikazuju svoje ponude kako biste mogli na jednom mestu da ih pregledate i upoređujete!

Portal omogućava jednostavno, brzo i pregledno pretraživanje proizvoda razvrstanih u 12 glavnih kategorija, a u okviru svake kategorije se nalazi niz potkategorija koje će olakšati snalaženje na virtualnim policama portala.

"Na mobilnom telefonu ili računaru – jednostavne, brze i transparentne veb kupovine započinju na Idealno.rs"

Dodatni plus je to što se svi proizvodi u okviru pojedine potkategorije mogu poređati prema njihovim karakteristikama, popularnosti ili prema ceni.

Foto: Idealno.rs

Čak i kada ste u pokretu i trebaju vam brze i pouzdane informacije o cenama ili karakteristikama proizvoda, sve to možete pregledati i pratiti na mobilnom telefonu ili tabletu jer je ceo portal u potpunosti prilagođen i mobilnom pretraživanju.

Prvi korak kupovine započinje na prvoj stranici Idealno.rs

Interaktivna početna stranica portala Idealno.rs omogućava brz pregled aktuelnih proizvoda koji se redovno dopunjuju i menjaju u odnosu na sezonu. Za one koji još istražuju, tu je spisak 12 glavnih kategorija proizvoda propraćenih detaljnim vodičima i savetima za kupovinu, a za one koji tačno znaju šta žele da kupe tu je pametno polje za pretragu koje će vas u samo par koraka dovesti do najboljih ponuda i pouzdanih veb prodavnica.

"Početna stranica Idealno.rs je polazna tačka svih pametnih kupovina. Sezonska ponuda proizvoda, detaljni vodiči za kupovinu, pouzdane prodavnice… da li je koristite i vi?"

Foto: Idealno.rs

Najzahtevnijim šopingholičarima Idealno.rs omogućava i pretraživanje proizvoda prema omiljenim brendovima, ali i prema pouzdanim prodavnicama. Dovoljno je samo da na početnoj stranici izaberete i kliknete na neki od brendova ili da izaberete omiljenu prodavnicu i proverite šta je u ponudi.

Najbolje ponude direktno u tvom pretraživaču

Dok pretražuješ svoje omiljene proizvode na Guglu, s desne strane rezultata će ti se prikazati ponuda tih istih proizvoda u srpskim veb prodavnicama. Sadržaj ti je omogućen zahvaljujući besplatnom proširenju za Chrome pregledač 1-2-3 Kupovina s Idealno.rs, koji će ti skratiti vreme pretraživanja i pomoći da saznaš sve o ponudama i cenama traženih proizvoda u domaćim veb prodavnicama, kao i da brzo obaviš kupovinu.

"Pregledno i intuitivno pretraživanje s Chrome ekstenzijom 1-2-3 Kupovina s Idealno.rs".

Jednostavnim koracima do najpovoljnijih ponuda

Korišćenje Idealno.rs ne samo da će vam uštedeti vreme prilikom pretraživanja ponuda, već i popriličnu svotu novca, a da biste znali kako da iskoristite sve što vam portal nudi, izdvojili smo nekoliko ključnih funkcionalnosti koje bi trebalo da koristite već prilikom sledeće kupovine.

- Uporedite proizvode koji vam se najviše sviđaju – izabrane modele uporedite prema njihovim karakteristikama i izaberite modele koji će odgovarati svim vašim potrebama.

- Dodajte u listu – sačuvajte sve proizvode koje želite i koji vam se sviđaju i dodajte ih na svoj spisak za kupovinu

- Aktuelni katalozi i leci – na Idealno.rs u svakom trenutku možete da proverite i aktuelne kataloge i letke svih poznatijih prodavnica i supermarketa.

Foto: Idealno.rs

Interaktivna početna stranica, brzo i transparentno polje za pretragu, saveti i vodiči za kupovinu najrazličitijih proizvoda, brdo funkcija za brzo biranje najpovoljnijih ponuda i skoro 250 pouzdanih veb prodavnica na jednom mestu – dovoljni su razlozi da Idealno.rs bude i vaša prva pomisao pre kupovine!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA