POSLEDNJA VEST: Preminuo gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, tokom studijske posete Tajvanu!

Dragi Nestorović je bio istaknuti funkcioner Srpske napredne stranke, između ostalog bio je član Glavnog odbora i potpredsednik Gradskog odbora SNS-a Kruševac. Objavio je brojne radove iz oblasti mašinstva i bio je izuzetno cenjen kao stručnjak u svojoj profesiji

  • 9

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović preminuo je danas, potvrđeno je RTS-u u kabinetu gradonačelnika. Kako javlja dopisnik RTS-a, on se u trenutku smrti nalazio u studijskoj poseti Tajvanu.

Dragi Nestorović je rođen 16. avgusta 1957. godine. Diplomirao je na Mašinskom Fakultetu u Kragujevcu, a specijalističke studije iz oblasti mašinstva završio je u Japanu i Italiji.

Radio je od 1985. godine kao tehnolog u IMK "14. oktobar", gde je kasnije obavljao više odgovornih dužnosti, a u periodu od aprila 2013. do aprila 2014. godine bio je i generalni direktor te kompanije. Od tada do trenutka smrti obavljao je dužnost gradonačelnika grada Kruševca.

Dragi Nestorović je bio istaknuti funkcioner Srpske napredne stranke, između ostalog bio je član Glavnog odbora i potpredsednik Gradskog odbora SNS-a Kruševac.

Objavio je brojne radove iz oblasti mašinstva i bio je izuzetno cenjen kao stručnjak u svojoj profesiji.

Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni. 

Podsetimo, samo pre nekoliko dana poginuo je i predsednik opštine Tutin, Šemsudin Kučević, u udesu udesu koji se dogodio 12. oktobra oko 15 sati u mestu Mađare.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Lazarevic

    21. oktobar 2017 | 20:09

    Svima vama koji vredjate mog prijatelja ,komsiju,coveka sa velikim C zelim da pojasnim da je Dragi Nestorovic bio primer skromnog ,casnog i uzornog coveka koji je voleo svoj Krusevac , koji je postovao svoje sugradjane i koji se borio za svoj grad svom snagom .

  • Mili

    21. oktobar 2017 | 17:19

    Sramota kakvu polemiku vode komentatori. Nemate osnovnu kulturu i vaspitanje. Gradonaćelnik mog grada je bio čovek visokih moralnih vrednosti, obrazovan i stučan, a uz to vrlo komunikativan i pošten . Izrazi saučesća prodici.

  • M i k i

    21. oktobar 2017 | 21:00

    ISKRENO SAUCESCE PORODICI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA