≫ 

Letite u Kinu s dodirom orijentalne lepote

Aviokompanija Hainan uvela direktnu liniju Beograd – Peking

  • 0

Prvi let aviokompanije Hainan HU7937 uspešno je sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" u 9.20, 15. septembra 2017, nakon 13 sati leta.

Kina je ogromno prostranstvo sa pejzažima, epskom istorijom i gradovima koji neprestano rastu i čine je istovremeno najstarijom i najmodernijom destinacijom. Od septembra 2017. novom rutom aviokompanije Hainan, od Beograda do Pekinga, otkrivanje bogatstva i znamenitosti Kine nikada nije bilo lakše.

Ruta od Beograda do Pekinga se obavlja preko Praga, što omogućava putnicima da lete od Beograda do Praga, od Beograda do Pekinga, ali i od Praga do Pekinga.

Time je izgrađen vazdušni most za sve putnike u Srbiji, Češkoj i Kini. U skladu sa kineskom inicijativom "pojas i put", aviokompanija Hainan planira da dalje razvija svoje prisustvo i van granica Kine, što je do sada već učinila uvođenjem novih ruta iz Rima, Pariza, Brisela, Tel Aviva i drugih gradova.

Foto: Promo

Sve putnike koji su krenuli put istoka očekuje izvanredna usluga. Ranije ove godine SKYTRAX je dodelio aviokompaniji Hainan cenjeni status od pet zvezdica, sedmu godinu zaredom, koji se u avio industriji poistovećuje sa titulom Oskara.

Kao deo Skytrax Top 10 aviokompanija na svetu, po prvi put je kineska aviokompanija dobila ovaj status i putnici Hainan aviokompanije mogu da očekuju samo izvanredno gostoprimstvo i uslugu, od ukrcavanja do sletanja, kao i tokom leta na 10.000 metara.

Foto: Promo

Aviokompanija Hainan, leti direktno od Beograda do Pekinga dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom avionom Airbus A330. Pored Pekinga, lako možete leteti i u druge delove Kine, zahvaljujući domaćim letovima aviokompanije Hainan.

Letite u Sian, gde se nalaze figure glinenih ratnika od terakote, na raskršću kulture podstaknute istorijom puta svile. I ostale lokacije nude podjednako jedinstvena iskustva. Posetite velikog pandu u Čengdu, uživajte u klasičnoj kantonskoj kuhinji oblasti Guangdžou ili zastanite uz pagode na zapadnom jezeru Hangdžoua.

Za više informacija, posetite vebsajt hainanairlines.com.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA