≫ 

97 GODINA ZAVODA ZA INTELEKTUALNU SVOJINU: Doneti tri zakona da bismo zatvorili poglavlje 7! (FOTO)

 ≫ 

- Nema ulaska Srbije u EU dok se ne uredi intelektualna svojina (IS), a nema IS bez Zavoda za IS - istakao je Vladimir Marić, direktor zavoda i podsetio na to da je naš najveći uspeh  otvaranje poglavlja 7 posle koga smo dobili od EU merila šta treba da radimo da bismo ga zatvorili

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Djole

    07. decembar 2017 | 09:09

    Rece i ostade ziv, covek koji je poslednjih vise godina direktor a radio u koirst korisnika a ne u korist autora i nosilaca prava... Sramota je za jednu drzavu da ovak covek predstavlja jednu takvu insitituciju koja uskoro salvi 100 godina postojanja ! Zalostno drzavao zalosno.. ovoga hitno treba smeniti ... ovaj ce nam napraviti probelm i oko poglavlja7 jer nije dovoljno strucna. Gde je Profesor Slobodan Markovic koji je jedini pozvan da bude deo price o intelektualnoj svojini u ovoj drzavi. A Maric on radi na stetu autora i nosilaca prava u korist korisnika to nigde nema na svetu...Pitaj te SOKOJ, PI i OFPS koliko se muce da ostvare prava cak su tuzili ustanovnom sudu i dobili pozitivnu presudu a ovaj se napravio lud i do dana danasnjeg nije promenio zakon , koji gura kroz drzavu a niko od strucne javnosti zakon nije video... SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA