Olimpijski centar Jahorina spremio novogodišnji poklon - koncert Željka Joksimovića

Hotel Bistrica idealna destinacija za najluđu noć

  • 1

Na današnjoj konferenciji za novinare, u hotelu Bistrica, ozvaničena je saradnja između Olimpijskog centra „Jahorina“ i Željka Joksimovića, koji će sve goste u novogodišnjoj noći obradovati svojim koncertom na platou ispred hotela Bistrica. Ulaz je besplatan, a brojni posetioci će imati priliku da uživaju u najpoznatijim kako starim, tako i novim hitovima ovog poznatog izvođača, koji je obećao nezaboravni provod u najluđoj noći na omiljenoj olimpijskoj planini.

- Sa velikim zadovoljstvom želimo da najavimo novogodišnji koncert jednog od najboljih muzičara sa ovih prostora, Željka Joksimovića. Velika nam je čast i zadovoljstvo što ćemo sarađivati sa Željkom i obradovati sve naše goste jedinstvenim koncertom. Od ove godine, Jahorina je konačno u krugu onih koji organizuju sprektakularne događaje zabavnog karaktera, a Željkov novogodišnji koncert je svakako jedan od njih. Hteo bih da napomenem da se ulaz na koncert neće naplaćivati, te vas sve pozivamo da zajedno budemo deo velikog novogodišnjeg muzičkog spektakla na Jahorini - istakao je direktor OC „Jahorina“, Dejan Ljevnaić i dodao da se raduje što se turisti iz regiona ponovo okupljaju na Jahorini kako bi uživali u planinskom ambijentu, ali i zajedno proslavili praznike.

Foto: Promo

- Raduje me svaki doček Nove godine, a ove godine posebno jer ću biti na Jahorini. Volim ovu planiniu i drago mi je što napreduje svake godine ponuda, što se uređuju staze i što je danas i mojim sugrađanima Jahorina destinacija za odmor i skijanje. Hvala kompaniji m:tel-u i Olimpijskom Centru „Jahorina“ na pozivu da se zajedno provedemo i dočekamo 2018. godinu, a ja mogu da obećam sjajan provod. Publika me poznaje i zna da uvek dam maksimum, a tako će biti i sada, zato hajdemo u planine! - rekao je Željko Joksimović.

Foto: Promo

- Zadovoljstvo mi je što će upravo zahvaljujući kompaniji m:tel posetioci Jahorine u sledeću godinu zakoračiti uz muziku Željka Joksimovića, a mi ćemo se dodatno potruditi da tokom boravka na Jahorini komuniciraju bez ograničenja. Svi posetioci Jahorine će imati priliku da koriste specijalno kreirane pakete usluga kompanije m:tel tokom svog boravka na Jahorini, ali i da uživaju u odličnim muzičkim sadržajima - istakla je izvršna direktorka za marketing i prodaju kompanije m:tel, Radmile Bojanić i dodala:

- Svi naši korisnici znaju da su kvalitet, donošenje noviteta na tržište i širok asortiman usluga prednosti na kojima počiva ponuda kompanije m:tel i smatram da su upravo to prednosti na kojima će i menadžment OC „Jahorina“ u budućnosti kreirati sve sadržaje na Jahorini.

Pored najava za proslavu novogodišnje noći, okupljenima je predstavljen i celokupan zabavni sadržaj koji će Olimpijski centar „Jahorina“ nuditi tokom predstojeće 2017/2018 ski sezone.

U planu su brojni muzički spektakli tokom cele sezone, a prvi u nizu predviđen je za otvaranje ski sezone 14. decembra. Zatim, predstavljena je i saradnja sa EXIT festivalom, najvećim regionalnim organizatorima dobre zabave, koja će po prvi put okupiti ljubitelje dobrog zvuka na snegu i to od 15. do 18. marta 2018. godine.

Potom, najavljene su i predstavljene sve novine namenjene najmlađima, koji će od ove zime uživati u novom ski vrtiću, brojnim zabavnim trkama, dok su u planiu i mnoge sportske manifestacije FIS takmičenja i test trke, a 2019. godine i organizacija EYOF – Olimpijske igre mladih.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovka

    15. novembar 2017 | 21:46

    Rado se secam jednonesecnog uzivanja na Jahorini..pa do Bjelasnixe pa u Sarajevo na vrelo bosneeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA