Borislav je naleteo na pet štenaca: Ono što je uradio rastopilo je srce celog Novog Sada (FOTO)

Borislav je na Fejsbuku ostavio komentar o svom delu

  • 17

Štence koji su ostavljeni na hladnoći i pored puta najverovatnije bi zadesila tragična sudbina da ih Borislav Stjepanović iz Novog Sada nije odveo u prihvatilište za pse u Zrenjaninu. Humani Novosađanin spasao je pet kuca na koje je naišao na putu Mošorin-Vilovo.

Ovaj pas je oduševio sve putnike u GSP, pogledajte i zašto (VIDEO)

Borislav je, kao što bi i svako trebao da postupi i takvoj situaciji, štence uneo u svoja kola i na taj način im obezbedio bolju sudbinu.

U prihvatilištu u Zrenjaninu kuce su dobile topli dom, hranu i sklonište od hladnoće i automobila koji bi ih verovatno i zgazio da su ostali na ulici.

Ne zna se da li je štence neko namerno izbacio na ulicu ili su u pitanju potomci neke lutalice.

Borislav je na Fejsbuku ostavio komentar o svom delu.

Mislim da bi većina vas isto postupila. Ja samo nisam mogao da ostavim mališane da uginu tu i ovako su bili mokri i promrzli. Ne razumem ljude koji tako nešto mogu da urade, imaju li imalo duše? - napisao je Borislav.

Štenci koji su se nalazi na ulici izazavali su bujicu komentara na društvenoj mreži.

- Svaka čast! Kada će država konačno početi da kažnjava ljude za ovakve postupke - jedan je od komentara.

Jedan od komentara je i da više treba da brinemo o ljudima.

Bolje se više brinite oko beskućnika i bolesnih ljudi i dece, a ne o psima....zato i jeste pas, preživeće....ništa mu neće biti... - komentar korisnika Fejsbuka.

Borislav je dobio brojne pohvale za svoju humanost.

- Svaka čast, majstore, veliki si čovek bravo. Bravo, divni čoveče..malo je takvih. Svaka čast čoveku velikog srca! Da je živ i zdrav! - samo neki od komentara upućenih čoveku velikog srca.

Sledeći put kad prođete pored nekog napuštenog, usamljenog bića, setite se Borislava i potrudite se da nekom ulepšate život, bilo da je u pitanju beskućnik ili neka nezaštićena životinja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caki

    16. novembar 2017 | 15:59

    Bravo i to je zivo bice

  • Zvoncica

    16. novembar 2017 | 15:59

    Svaka cast!

  • F

    17. novembar 2017 | 09:04

    Svaka Cast Svaki Covjek Koji Je Spreman Da pomogne Zivotinji On ce Rado Pomoći i Covjeku Zato Nepisimo Kako Se nepomaze Ljudima samo Zivotinjama ovaj Covjek Da je Kojim Slucajem Naiso Na Covjeka Sigurno Bi mu Pomogo.Zato Jos Jednom SVAKA TI ČAST DOBRI COVJEČE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA