≫ 

Svatove u Kragujevcu zaustavila policija: Mladić koji se najviše veselio "popio" krivičnu prijavu pre zdravice

Dok je svadbena kolona prolazila kroz kragujevačko naselje Šumarice, Aranđelovčanin je iz vozila pucao uvis slaveći. Kolonu sa mladencima i svatovima zaustavila je policijska patrola

  • 15

Kada je jutros mladić (28) iz Aranđelovca pošao na svadbu u Kragujevac, nije mogao ni da sluti da će zbog veselja završiti na sudu. On je danas oko 13 sati vozeći se u svadbenoj koloni pucao iz gasnog pištolja, zbog čega će protiv njega biti podneta krivična prijava.

Prokupačka svadba iz pakla: Umesto na medeni mesec, mladenci pravo sa slavlja otišli u policiju

Dok je svadbena kolona prolazila kroz kragujevačko naselje Šumarice, Aranđelovčanin je iz vozila pucao uvis slaveći. Kolonu sa mladencima i svatovima zaustavila je policijska patrola.

Iako je u pitanju gasni pištolj, a ne vatreno oružje, u policiji kažu da ovakvo ponašanje nije dozvoljen.

- Mladiću je oduzet gasni pištolj iz kog je pucao. Obavešten je javni tužilac Osnovnog suda u Kragujevcu i protiv Aranđelovčanina će biti podneta krivična prijava - kažu u policiji.

Poslednjih godina bilo je zanemarljivo malo slučajeva da neko iz svadbene kolone puca dok vozila prolaze kroz grad. Ovaj običaj zadržao se mahom u prigradskim naseljima i selima, ali se puca u dvorištima.

Iako je u pitanju gasni pištolj, a ne vatreno oružje, u policiji kažu da ovakvo ponašanje nije dozvoljeno i ne može se tolerisati jer bi posledice bilo kakvog pucanja mogle da budu fatalne, po svatove, ali i prolaznike.

Daljinac

(M.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojo

    18. novembar 2017 | 23:31

    Mora se nekako budzet napuniti

  • Djora

    18. novembar 2017 | 21:44

    Ma ovi iz ,,Evrope,, resili da ubiju sve Srpske obicaje,jos malo pa ce nam zabraniti da disemo.

  • комуниста

    18. novembar 2017 | 22:40

    Боље на свадби него по дискотекама. Мање жртава.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA