Šarić dobio sina: Lumperaj na beogradskom splavu trajao do zore, pevačice se smenjivale celu noć (FOTO)

I to sinoć nije bio jedini povod za slavlje u porodici Šarić

  • 1
Dusko Saric, Goga Sekulic, Marina Tadic, Romana, proslava FotoČ Telegraf, e-stock.us

Duško Šarić, brat Darka Šarića, u utorak 28. novembra je dobio sina. Mlađem od braće ovo je drugo dete sa drugom suprugom, a proslava je, kako i dolikuje, upriličena na jednom beogradskom splavu, saznajemo. Mnogobrojnu rodbinu i prijatelje uveseljavale su sve same zvezde.

ŠARIĆ OSLOBOĐEN OPTUŽBI: Nije kriv za pranje 19,2 miliona evra

Kako Telegraf.rs  saznaje, ponosni roditelji su za sina izabrali ime Kosta. Prva se sa dečakom slikala ponosna i zgodna baka Anđelija, majka Nine Šarić.

A potom je objavila i sliku samog Koste.

Proslava je počela oko 20 časova, a prva se mikrofona latila Goga Sekulić, koja je Darkova drugarica iz detinjstva. Za njom su zapevale Romana, Jelena Kostov i Marina Tadić, a neizostavni su bili i trubači.

Foto: A.Nalbantjan

Tako je atmosferu do usijanja doveo bend Dejana Petrovića. Lumperaj je na splavu trajao do rane zore, kada su se gosti razišli.

A iz bolnice se, preko Instagrama, oglasila i ponosna mama Nina, koja je uz sliku roditelja napisala da je na slavlju menjaju mama i tata.

Kako mediji navode, Duško je i tokom braka sa prvom suprugom Svetlanom bio u vezi sa manekenkom Ninom Paskaš (sada Šarić) iz Beograda. Njihova romansa je trajala i dok je mlađi Šarić bio u pritvoru u Crnoj Gori.

Šuškalo se da Duško baš i nije bio imun na lepe devojke, naročito beogradske manekenke i pevačice koje su posećivale klubove koje je držao sa bratom. "Za njihovu ‘tajnu vezu’ znala je čak i Duškova supruga Svetlana, ali se pravila da ništa ne primećuje.

Foto: e-stock.us

Šarić je sinoć imao dupli razlog za slavlje, s obzirom na to da je pre samo dva meseca u Podgorici oslobođen optužbi za pranje 19.2 miliona evra.

Duško Šarić uhapšen je 16. novembra 2010. godine u Pljevljima nakon što su italijanske vlasti izdale nalog za njegovo hapšenje u međunarodnoj akciji "Loptice".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isa

    29. novembar 2017 | 18:06

    Nece grom u koprive nego u postene ljude.gde ste videli da su tajkuni i lopovi osudjeni osim ako se ne poubijaju medju sobom.sta radi u bgd.nek ide u crnu goru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA