Verovali ili ne, na jugu se prodaje "LEK PROTIV BRUKE"

Narod se još snebiva kada je reč o sredstvima za potenciju

  • 13

Za mnoge mlade i strije građane Prokuplja više nije tabu kada treba da kupe prezervative u apotekama i na kioscima, ali se još uvek snebivaju kada je reč o sredstvima za potenciju

Volim lepo žensko telo, kalendar je tu manje bitan: Majstori, zanatlije i vozači i dalje žele da ih sa zidova gledaju golišave lepotice (FOTO)

U Gradskoj apoteci u ovom gradu, koja pokriva sve četiri optšine Topličkog okruga, kažu da su sredstva za potenciju sve masovnije u upotrebi. Nedovoljna obaveštenost o tome šta se zapravo koristi za potenciju, često je nasmejala apotekare.

- KVećina se snebiva kada traže vijagru. Obično svi čekaju da u smeni bude jedini kolega apotekar i onda od njega traže. Ako je baš hitno, čekaju da nema ostalih kupaca i kao razgledaju proizvode, ili promumlaju da ih je poslao komšija - kaže diplomirani farmaceut u prokupačkoj Gradskoj apoteci Milica Raičević.

Apotekari su ipak odlučili da nam ispričaju, iako nerado, šta se sve traži umesto pravih naziva tableta za potenciju.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Uđe skoro sredovečni muškarac i traži popularan preparat koji se trenutno reklamira, a pošto ga trenutno nije bilo, mušterija je rekla da joj ostavim kilo kada budemo dobili robu(!). Desilo se i da mi traže „one tablete za uza zid, niz zid“ ili „tablete za seks“ . Jedan gospodin nam se čak i poverio.

- Naime, iskreno namje rekao da ima ženu koja je od njega mlađa 14 godina i da je je sve bilo super ranije, a sada je na muci: „ E dete to je ono, dala baba dinar da se uhvati u kolo, a sada bi dva da izađe iz njega!“ - prepričavaju nam apotekari.

Bilo je tu i „tableta za teranje“ , „da ne pukne bruka“....

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

- Jedino što je poražavajuće je činjenica da sve više mladih koristi ova sredstva. To obično koriste oni koji piju steroide, ili žele da se dokažu, međutim ima i onih sa ozbiljnim problemima - prenose nam svoje iskustvo apotekari.

Svi do jednog se slažu da su barem prezervativi ozbiljno ušli u modu i da je to dobro. Njih traže i devojke i muškarci.

- Tu nema snebivanja, što je dobro, ali i neobično za malu sredinu kakva je Prokuplje. Bez problema se traže i sa ukusima, prstenovi, rebrasti - kažu u apoteci.

Daljinac

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoom

    3. decembar 2017 | 22:50

    Jedan moj komšija poslao ženu da mu kupi Afričku šljivu, ali joj nije rekao gde, pa ona lepo obiđe dve, tri piljare i nigde ne nađe to što joj je rekao. Donela mu kući našu domaću čačanku, još mu ih oprala i uredno vratila kisur. Umrli smo od smeha, načisto propala stvar 😂😂😂

  • Jordan

    3. decembar 2017 | 22:38

    Prelepa Milica iz apoteke..

  • Irona

    3. decembar 2017 | 22:42

    Jesti svaki dan i obavezno mazati po dva tri pita dnevno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA