PROGNOZA ZA NAREDNIH 7 DANA: Evo kada u Srbiji prestaje da pada sneg i kad nam se vraćaju topliji dani

U ponedeljak umereno i potpuno oblačno i uglavnom suvo, samo ujutru na jugoistoku ponegde sa slabim snegom. U četvrtak čak 9 stepeni

  • 8

Početkom naredne sedmice u Srbiji će ponegde biti umeren mraz. U ponedeljak umereno i potpuno oblačno i uglavnom suvo, samo ujutru na jugoistoku ponegde sa slabim snegom. Uveče i u toku noći na severu Srbije, a u utorak u ostalim krajevima povremeno slab sneg uz umeren i jak severozapadni vetar.

Beograđani, lopate u ruke! Ako ne očistite sneg ispred zgrade, čekaju vas PAPRENE KAZNE!

Od srede do subote suvo i toplije sa sunčanim intervalima, a za vikend novo naoblačenje sa kišom, a na planinama sa snegom.

U Beogradu se tokom celog dana očekuje sneg različitog intenziteta, a padavine će prestati do 1 sat posle ponoći. Temperatura će postepeno rasti, pa će tako u četvrtak, 7. decembra biti 9 stepeni.

 
A post shared by Aleksandar Simovic (@asimovic) on

I u glavnom gradu Vojvodine slično vreme, uz padavine koje će prestati do kraja dana i postepeni porast temperature, u četvrtak će biti i Sunca, a temperatura do 8 stepeni.

Printsktin: hidmet.gov.rs

U Nišu je sneg moguć i u utorak, 5. decembra, temperatura će biti u intervalu od -2 do 2. Ipak, i na jugu će do četvrtka otopliti, pa će se temperatura popeti do 7 stepeni.

 
A post shared by Srebrnac (@srebrnackopaonik) on

Kragujevčani će posle snežne nedelje, imati u ponedeljak predah od snega, a padavine su opet na redu u utorak. Temperatura neće prelaziti 4 stepena. Od srede malo toplije, a u četvrtak 8 stepeni.

Ovo je satelitska slika nad Srbijom:

Printsktin: hidmet.gov.rs

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    3. decembar 2017 | 11:39

    Sta je čudno, sneg u decembru? Hteli bi toplo vreme? Onda nismo realni. Mnogo smo se ramazili, 70-ih se sneg u BG zadrzavao od 2 do 3 meseca i niko se nije zalio.

  • Milos

    3. decembar 2017 | 13:19

    Nema nista lepse nego kad padne sneg....vratim se odmah kad sam bio klinac u to vreme... Najgore je za vozace kamiona..

  • ljubica

    3. decembar 2017 | 12:54

    kao dete radovala sam se snegu.sada mi u igjoskoj kada pocne kisa i sneg odseceni smo od stvarnog zivota ulice pune voda izlivaju se fekalije .da se strpimo!!!moja generacija muci se bolesni smo ni do lekara nemozemo.bolujem od ostoporozu nena inekcije i padam kuci a kamoli na ledu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA