VREMENSKA PROGNOZA: Evo kad nas očekuje - SLEDEĆI LEDENI TALAS i sneg u Beogradu i širom Srbije!

Narednih dana očekuje nas smena oblaka, sunca i kiše, a ukoliko je verovati dugoročnim vremenskim prognozama susnežica nas očekuje oko Svetog Nikole

  • 4

Posle snega, koji nas je pre nekoliko dana "zatrpao", Srbiju narednih dana očekuje smena oblaka, sunca i kiše. U ovom periodu temperatura će ponegde i preći 10 stepeni, ali se uskoro očekuju i novi snežni oblaci.

Današnja vremenska prognoza (3. decembar 2017): Nastavak zimske čarolije, sneg će padati u celoj Srbiji

Ako je verovati dugoročnim vremenskim prognozama novi sneg i to samo tokom jutra u Beogradu može da se očekuje tek pred Svetog Nikolu, 18. decembra. A potom je ponovo 22. decembra moguća susnežica.

U Nišu će u nedelju, 17. decembra biti oblačno, a postojaće i mogućnost da padne manja količina snega. Temperatura neće prelaziti 0 stepeni. Naredna dva dana takođe je moguć sneg uz najvišu dnevnu temperaturu od 1 stepen.

Posle padavina u utorak, 5. decembra, Kragujevčani mogu da očekuju nove padavine tek 22. decembra kada će sneg padati, uz pauze, tokom celog dana.  Temperatura 0 stepeni.

 
A post shared by Ana AB (@mag.ana_) on

U Subotici je susnežica moguća 12. decembra, a 22. decembra oblačno, mogući sneg i kiša. Temperatura do 3 stepena.

 
A post shared by Nada Urban (@ego.manijak) on

U Novom Sadu je sneg ponovo moguć 12. decembra, najviša dnevna biće 9 stepeni, ali će biti moguća susnežica. U ponedeljak, 18. decembra poslepodne biće moguć sneg, a potom 22. decembra.

 
A post shared by Butik Jelovac (@butik_jelovac) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA