Nesuđeni mladoženja iz Prokuplja platio Albanki 1.500 da se uda za njega: Nije dočekao ni prvu bračnu noć, a ona je već pobegla

Devojka je trebalo da ostane u kući mladoženje "na probi" i da se potom venčaju, ali ništa od toga

  • 19

Jedan nesuđeni mladoženja iz Prokuplja platio je 1.500 evra agenciji za posredovanje da mu dovedu mladu iz Albanije, ali je ona pobegla iz njegove kuće pre prve bračne noći. Nesrećni čovek je tražio odbeglu nevestu dva dana, a onda je odlučio da ceo slučaj prijavi policiji.

Albanke se masovno udaju za Srbe i beže od Albanaca: Imaju samo nekoliko uslova, a jedino Srbi ih ispunjavaju!

Prema rečima sagovornika Informera iz istrage, mladoženja iz Prokuplja bio je žrtva prevaranata iz Albanije.

- Stupio je u kontakt sa nekakvom agencijom iz Albanije i dao im oko 1.500 evra da mu pronađu ženu. Oni su se nedugo zatim pojavili, a nesuđena mlada došla je u Srbiju u pratnji jedne ženske osobe i muškarca koji se predstavio kao njen ujak. Devojka je trebalo da ostane u kući mladoženje "na probi" i da se potom venčaju - kaže izvor iz istrage i dodaje da je nesuđeni mladoženja bio žrtva organizovane grupe iz Albanije kojoj to nije prva takva prevara.

Međutim, već prve noći ona se iskrala iz njegove kuće i pobegla. Očajni čovek pokušao je da je pronađe, dva dana je lutao po gradu, ali je nije našao. Pretpostavlja se da se ona već vratila u Albaniju. Čovek je prijavio slučaj policiji.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia, pixabay.com

- Nesrećni čovek je, po svemu sudeći, naleteo na kriminalce, a devojka koju su mu doveli očigledno je bila u sprezi sa njima. Uzeli su mu 1.500 evra, ali to nije sav novac koji je izgubio, pošto im je platio i put iz Albanije, kao i smeštaj u hotelu u Prokuplju - dodaje izvor iz istrage.

U Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju kažu da su preko kolega iz Albanije ušli u trag prevarantima.

- Identifikovana su lica koja se sumnjiče za ovo krivično delo - potvrdio je portparol tužilaštva Boro Zečević.

Poslednjih godina, posebno u planinskim i seoskim sredinama u okolini Prokuplja i Kuršumlije, mlade iz Albanije su postale hit i nekoliko desetina brakova je sklopljeno na ovaj način.

Ovo nije jedini slučaj prevare, nedavno je još jedan mladić iz Kuršumlije prevaren na isti način. On je za odbeglu mladu iz Albanije platio 1.000 evra.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zrcalo

    8. decembar 2017 | 00:39

    E divote kad pored nasih zena mi se zenimo albankama...a i ove nase uspavane lepotice stvarno treba da se zapitaju sta hoce od zivota..mnogo mastaju o princevima pa se malo pogubile

  • Nikola

    8. decembar 2017 | 00:14

    Hahahahahahahahahah doktor uplasila se od srpsku alatku

  • PFK

    8. decembar 2017 | 02:11

    Da nije zalosno bilo bi smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA