≫ 

Današnja vremenska prognoza (10. decembar 2017): Smenjivaće se sunce i sneg, a ponegde će padati i kiša

Tokom noći prolazno naoblačenje

  • 0

U Srbiji nas danas prema prognozi vremena očekuje pretežno sunčano, samo još ujutru na jugu i istoku zemlje uz nešto više oblačnosti ponegde se očekuje slab kratkotrajan sneg.

Srbija se sprema za kijamet: Sneg pao u Hrvatskoj i Bosni, naglo je zahladnelo, a evo kada prava zima stiže i kod nas! (VIDEO)

Vetar će biti slab i umeren, jugozapadni i južni, popodne i uveče povremeno jak, uglavnom u planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura biće od minus 3 do 1 C, najviša dnevna od 3 do 8 C. Uveče i tokom noći u severnim krajevima doći će do prolaznog naoblačenja, ponegde s kratkotrajnom kišom.

I u Beogradu je za danas najavljeno pretežno sunčano vreme, uz slab i umeren jugozapadni i južni vetar. Jutarnja temperatura biće oko minus 1 C, najviša dnevna oko 7 C.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Tokom noći prolazno naoblačenje.

Prema prognozi za narednih sedam dana, biće uglavnom suvo i toplije, sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti, samo se u sredu očekuje prolazno naoblačenje sa kišom i padom temeprature, na visokim planinama sa snegom.

U petak na severu, a za dane vikenda i u ostalim krajevima doći će do naoblačenja sa kišom, koja će u nedelju, uz osetniji pad temeperature, preći u sneg i u nižim predelima.

Daljinac

(Telegraf.rs / tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA