≫ 

Današnja vremenska prognoza (12. decembar 2017): Proleće, nismo te prepoznali! Najviša dnevna temperatura čak 18 stepeni

U Beogradu će biti umereno oblačno, suvo, vetrovito i toplije

  • 1

U Srbiji nas danas očekuje umereno oblačno vreme, suvo, vetrovito i toplije. Vetar će biti umeren i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno i sa udarima olujne jačine.

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak 12. decembar 2017. godine

Jutarnja temperatura od nula stepeni u Timočkoj krajini i na jugoistoku zemlje, do 12 C u zapadnim krajevima i na jugu Banata.

Najviša dnevna u većini mesta od 12 do 18 C, u Timočkoj krajini oko 6 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti umereno oblačno, suvo, vetrovito i toplije. Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 10 C, najviša dnevna oko 17 C.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u sredu se očekuje prolazno naoblačenje sa kišom, na visokim planinama sa snegom i manjim padom padom temeprature, vetar u slabljenju.

Foto: Telegraf

U četvrtak i petak veći deo dana suvo i toplo. U petak u večernjim satima naoblačenje koje će zahvatiti severne krajeve, u subotu će se proširiti na celu zemlju, uslovljavajući mestimično kišu, na planinama sneg. U nedelju uz osetniji pad temeperature kiša će preći u sneg i u nižim predelima.

Početkom naredne sedmice hladno, promenljivo oblačno, uz postepeno slabljenje i prestanak snega.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlaja iz Niša

    12. decembar 2017 | 08:04

    Samo neka potraje. Ko u ovoj zemlji od usta odvaja za ogrev, taj zna sta znaci jos jedan topao dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA