≫ 

Svađa Nataše Miljković i Ace Stojanovića uživo na RTS-u: Nikad se nisam ovako nervirala, zahvaljujući tebi (VIDEO)

Ovo nije prvi put da se između njih jave varnice netrpeljivosti

  • 29

- Ja ne pamtim kad sam se više nervirala na poslu, a sve zahvaljujući tebi - izgovorila je Nataša Miljković Aci Stojanoviću u lice. Uživo, na Radio televiziji Srbije. On joj nije ostao dužan i uzvratio je rečima: "Ne zahvaljujući meni, već zahvaljujući tome što si pogrešila, ali šta sad da radimo. Ko je ustao na levu nogu danas?".

Pa, ako ste jutros, oko 10 sati imali i kokice pri ruci, mogli ste "uživati" u neobičnoj svađi popularnih TV lica, u emisiji "Tako stoje stvari".

URLIK, PA DUGI MUK ACE STOJANOVIĆA: Ovakvu reakciju poznatog komentatora dugo nismo videli! (VIDEO)

Ovo nije prvi put da između Miljkovićeve i popularnog Ace informacije sevaju varnice netpeljivosti. Nekoliko puta su, kroz osmeh i šalu, kritikovali jedno drugo da se nisu dovoljno spremili za emisiju. Sve je kulminiralo danas, kada je Nataša ostala bez gosta, Damira Mikeca, srpskog reprezentativca u streljaštvu.

Printskrin: youtube/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Sticajem okolnosti, a i podrazumeva se, tog gosta je trebalo da obezbedi Aca.

Nataša je u segment sa kolegom iz sportske rubrike ušla vidno nervozna i na početku se potrudila da istakne da joj je to najgore jutro, zahvaljujući njemu i tome što nije ispunio svoj deo posla sa dovođenjem gosta.

- Za dve godine, Aco, dve stvari se nisu desile nikad: da uputimo javni poziv Damiru Mikecu i da ostanemo bez gosta - rekla je Miljkovićeva.

- Hajde podeli sa gledaocima zašto nije došao gost - odgovorio joj je Stojanović.

- Moramo da objasnimo jer je najavljen - nastavila je lepa voditeljka.

- Ne moramo, moraš ti - bio je uporan Natašin namršten kolega.

Printskrin: youtube/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

- Aca nam je bio veza za Damira Mikeca i gospodin Mikec je prihvatio da dođe u emisiju i jutros kad smo ga zvali, nije se javljao na telefon. I otišao je na trening. I neće doći. Je l' dobro objašnjenje? Nisi potvrdio sa njim gostovanje - bez razmišljanja ga je napala.

- Hoćeš da čuješ moju verziju ili je bolje da ostanemo na tvojoj - nije se predavao ni Stojanović, iako je sve, podsećamo, išlo uživo.

- Ja sam se već toliko nervirala ovog jutra da je bolje da...

Printskrin: youtube/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

- Neću onda, Nataša, bolje je onda da ostane na tvojoj verziji.

- Pa dobro ajde, moraju dve strane priče da se čuju.

- Neka, neka. Neka ostane na tvojoj verziji. Otprilike je bilo ovako. Otprilike. Zato imamo i malo više prostora i zato Aco, evo ti pitanja za gospodina Mikeca pa ti uradi intervju sa njim. To ti je zadatak za kaznu - ovim rečima se napokon završila rasprava.

Printskrin: youtube/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Doduše, moramo pomenuti da se završila osmesima, samo što nismo sigurni da li su oni bili iskreni ili usiljeni. Ukoliko su zaštitna lica RTS-a čak i htela da se našale, gledaocima je ta scena bila prilično neprijatna za gledanje.

Pogledajte sami kako je sve to izgledalo:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    14. decembar 2017 | 21:01

    Stara ljubav zaborava nema...njih dvoje su bili u vezi, dok su radili na bk tv, i to baaaas dugo...ocigledno je rastanak bio bolan ;)

  • Miki

    14. decembar 2017 | 21:10

    Ova zena mi je jedno od najiritantnijih tv lica ikad....a bar je kod nas konkurencija ogromna.

  • Kalina

    14. decembar 2017 | 22:36

    I da nije bilo tako, ne sme se ovo desavati pogotovu na javnom servisu. Ti si zaposlen tu i ti si profesionalac., Osilili se svi. Oduzeti od plate ili drugi vid sankcija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA