Kontrolor aktivirao SUZAVAC u autobusu, putnici se gušili (VIDEO)

Neverovatna scena u gradskom prevozu u NIšu

  • 26

Jedan kontrolor niškog gradskog saobraćajnog preduzeća isprskao je suzavcem putnika sa kojim se potukao, a kolateral ovog sukoba bilo je i dvadesetak Nišlija, koje su putovale istim autobusom.

Nezapamćeni incident dogodio se oko 10 sati na autobuskom stajalištu na Trgu Kralja Aleksandra u vozilu koje saobraća na relaciji Njegoševa ulica – Donji Komren.

DAJ TI MENI 1000 EVRA

Putnici su jednoj ženi kojoj su kontrolori uzeli pasoš jer nije imala kartu, kazali da oni na to nemaju pravo i tražili da joj putnu ispravu vrate. Naročito uporan u njenoj odbrani bio je jedan stariji čovek koji je sa kontrolorima razmenio oštre reči. To je razbesnelo jednog od njih koji je prišao starcu i kazao mu:

- Ajde sad ti, daj mi 1000 evra. Zaprepašćeni čovek mu je rekao : - Šetaj.

To je kontrolora dodatno razbesneo, skočio je na njega, počela je tuča u kojoj mu se pridružio i njegov kolega. Strašno je bilo gledati, oni su imali po tridesetak godina a putnik je bio duplo stariji. Kada smo stigli do Trga Kralja Aleksandra, čovek je pokušao da izadje iz autobusa ali ga je vozač uhvatio i dok ga je držao, jedan od kontrolora ga je isprskao suzavcem – opisuje huliganski ispad gradskih službenika jedna putnica.

Foto: Telegraf

Ona kaže da su bukvalno bili zarobljeni u autobusu dok je sukob trajao.

Vozač nije hteo da otvori vrata i to je trajalo bar tri, četiri minuta koji su nam se učinili kao večnost. I kada nas je pustio napolje, morali smo da uzmemo taksi, jer ni posle desetak minuta gas nije izvetrio.

PREKORAČENJE OVLAŠĆENJA

Zamenik direktora Direkcije za javni prevoz Nenad Stanković potvrdio je da su kontrolori grubo prekoračili svoja ovlašćenja.

Oni nemaju pravo ni da poseduju suzavac a kamoli da ga upotrebe. Protiv obojice kontrolora će biti pokrenut disciplinski postupak a na policiji je da utvrdi da li ima osnova i za njihovo krivično gonjenje – kazao je Stanković.

Pogledajte snimak iz gradskog autobusa.

D. K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    14. decembar 2017 | 16:42

    I onda se cudite sto malo-malo neko napadne kontrolore

  • Нишлије 1986

    14. decembar 2017 | 18:18

    Jaki su mi oni frajeri čim napadaju starog čoveka, još ga i suzavcem prskaju... Bruka i sramota za te bednike u gradskom prevozu.

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    14. decembar 2017 | 17:21

    Poubijasmo se zbog autobuske karte:( tužno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA