Najpoznatiji srpski osuđenik bio u autobusu u kome je bačen suzavac: Odmah je pobegao, ali ne zbog gasa!

Manojlović je na slobodu pušten početkom 2013. godine

  • 10

Među putnicima koji su danas bili u autobusu u Nišu u kome je kontrolor bacio suzavac, bio je i najpoznatiji srpski osuđenik Vučko Manojlović.

Kontrolor aktivirao SUZAVAC u autobusu, putnici se gušili (VIDEO)

Manojlović, koji je iza rešetaka proveo skoro četiri decenije zbog ubistva javnog tužioca u Leskovcu, skoro svakog dana običava da izlazi do grada. S obzirom na to da stanuje podalje, do centra grada dolazi gradskim autobusom koji saobraća na relaciji Njegoševa ulica – Donji Komren.

Sticajem tih okolnosti bio je svedok obračuna dvojice kontrolora sa jednim od putnika tokom kojeg je upotrebljen i iritirajući gas.

- Čim je počela gužva, pribio sam se za stolicu i čekao da autobus stane. Kad su otvorili vrata, pobegao sam napolje, ne zbog gasa koji je štipao za oči i terao na kašalj, nego u nameri da izbegnem policiju. Dosta mi je više i policije i sudova, ma neću više na sud ni kao svedok - prepričava današnji događaj Manojlović.

Manojlović je na slobodu pušten početkom 2013. godine, ali samo nekoliko meseci kasnije ponovo se našao na optuženičkoj klupi zbog seksualnog napada na svoju poznanicu Lj. M.

Za ovo delo izrečena mu je uslovna zatvorska kazna.

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    14. decembar 2017 | 23:29

    Kome je taj lik interesantan?

  • Zajebant

    14. decembar 2017 | 23:11

    Najpoznatiji??? Prvi put cujem za njega

  • Aha

    15. decembar 2017 | 08:58

    Hahahaha nama u Srbiji samo sljam moze biti ,,najpoznatiji,, ostali ljudski kvaliteti nisu bitni pomena je ,,coveka,,u Srbiji NEMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA